› פורומים › שימוש במערכת › טבלת טעינת חשבוניות
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 5 חודשים by yitzchok.
- Replies
-
- מאי 27, 2018 בשעה 2:56 pm
אם אתה מזכיר ביחד המושגים טבלת טעינה ו-DOC אני חושש לבלבול אצלך.בבקשה פרט מה ראית ואיפה וננסה להסביר. עד אז אין כ"כ מה להרוויח מנסיון לענות על השאלות שכבר כתבת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 27, 2018 בשעה 10:39 pm
לא הצלחת לצרף…חשוב להכניס את התגית לגוף ההודעה. לא מספיק לבחור קובץ בלבד.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 28, 2018 בשעה 7:49 am
אנסה לצרף שוב אבל בכל מקרה מדובר ב-
כספים — מכירות (כספים)—- חשבוניות מס —ממשק חשבוניות מס —-טבלת טעינה לחשבוניות מסכאשר מפעילים את האופציה טבלת טעינה לחשבונית מס מבקש לטעון קובץ בשם .invoices.doc
- מאי 28, 2018 בשעה 10:33 pm
זה לא word אלא קובץ טקסט "שטוח" עם עמודות ברוחב קבוע. מי יודע למה קבעו את השם הזה.העזרה מטעה. כדי לראות מבנה קובץ שים בקלט LOADINVOICES בלבד ללא נקודה R ואל תמלא את השדה השני.
כל חשבונית מורכבת מכמה שורות. שורה עם recordtype ערך 1 לכותרת ו-recordtype ערך 2 לשורות פירוט ויש למלא את השדות בהתאם.
מיפוי של הטעינה מהמשטח לחשבונית עצמה אפשר לראות ע"י הרצת דוח "מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים למסכים > הגדרות הקובץ לממשק" עם קלט LOADINVOICES (מדובר בממשק מסוג אחר באותו שם)
מקווה שזה עוזר
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.