› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › יצירת פירוט לחשבונית מס קבלה REST API
- This topic has 5 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 5 חודשים by tiny.
- אפריל 13, 2022 בשעה 11:46 am
היאני מכניס חשבונית מס קבלה דרך API ללא שום בעיה.
אבל לא מכניס פירוט..
מנסה לפנות ל:
https://example.com/odata/Priority/tabula.ini,3/companyName/EINVOICES('T90')/EINVOICEITEMS_SUBFORMעם הזמנה אני מכניס תקין גם מסך אב וגם עם פירוט.
מה יכול להיות הבעיה?
תודה.
- Replies
-
- אפריל 13, 2022 בשעה 1:40 pm
בעיקרון, לא הייתי ממליץ לבצע את ההכנסה בצורה כזאת.את הכותרת ומסכי הבן, הייתי מכניס באותה קריאה בפוסט.
אבל אם כבר בחרת להכניס את מסכי הבן באמצעות פקודת PATCH (עדכון), אז צריך לקחת בחשבון שINVOICES מכיל 3 עמודות עבור מפתח U.
כלומר: IVNUM לא מספיק, צריך גם DEBIT, IVTYPE (או TYPE לא זוכר בע"פ).
ובמצב כזה אני מכניס את המידע בתוך הBODY ולא בכותרת של הURL. כלומר, בכותרת אני עושה PATCH למסך EINVOICES ובאובייקט של מסך האב אני כותב IVNUM, DEBIT, TYPE
ופותח לו מערך המשך (נגזרת של אוביקט הכותרת) ובו אני מכניס את הפירוט.
למרות שכפי שציינתי כבר בפתיחת ההודעה, אני עושה את כל הPOST לכל המסכים בפעם אחת.
אח"כ אני עושה PATCH רק בשביל לסגור פינות במסך האב: לדוגמה: להפעיל דגל סגירה והדפסת חשבונית.
מקווה שזה עזר לך
- אפריל 13, 2022 בשעה 5:50 pm
אני מנחש שלא צריכים לציין את TYPE כי המסך יטפל בזה (הרי תמיד E במסך EINVOICES) אבל אני מאמין שזה נכון שצריכים לציין את הערך של DEBIT, כנראה הנ"ל כתוב מנסיון.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 14, 2022 בשעה 10:42 am
תודה לעזרה:
אני באמת שמתי :
EINVOICES(IVNUM='T90', TYPE='E', DEBIT='D')/EINVOICEITEMS_SUBFORM
וזה נותן כערגע שגיאה 400
<h2>Bad Request</h2><hr />
HTTP Error 400. The request is badly formed.
למרות שאני שולח בBODY:
"{'TQUANT': 1,'PARTNAME': '005','PDES': 'prod','VPRICE': 100}",אני עושה את זה ב POSTמה יכול להיות הבעיה?
תודה- אפריל 14, 2022 בשעה 10:49 am
כרגע שגיאה:
{"?xml":{"@version":"1.0","@encoding":"utf-8","@standalone":"yes"},"FORM":{"@TYPE":"EINVOICES","InterfaceErrors":{"@XmlFormat":"0","text":"Line 1- Customer Number missing."}}}POST :
'CUSTNAME': '101502','KLINE': 3,'TQUANT': 1,'PARTNAME': '005','PDES': 'prod','VPRICE': 100}",
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.