› פורומים › שימוש במערכת › כניסת מוצרים למלאי
- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 6 חודשים by עולם של מיזוג.
- אפריל 17, 2015 בשעה 9:22 am
בוקר טובלאחר ספירת מלאי אני צריך להכניס את כמויות הסחורה במחסן למלאי. איך מעדכנים את הכמות העדכנית של המוצרים עצמם מבלי להשתמש במסך "קבלת סחורה מספק"?
תודה
- Replies
-
- אפריל 17, 2015 בשעה 12:40 pm
שלום אלירןאם מדובר בספירת מלאי ראשונית, ולא בספירת מלאי שגרתית,אתה צריך לפתוח ספירת מלאי חדשה במסך ספירת מלאי ,נתיב:ניהול מלאי>ניהול מחסנים>ספירת מלאי>ספירת מלאי.
במסך האב אתה מקליד את תאריך הספירה,את המחסן והאיתור.
במסך הבן פרוט הספירה ,אתה מקליד את הפריטים, ובשדה כמות שנספרה, אתה מקליד את הכמות שספרת,כמו כן בשדה עלות אתה צריך להקליד את סה"כ עלות השורה ז"א כמות שנספרה X מחיר עלות ליח'.
בסיום ההקלדה, אתה חוזר למסך האב ומפעיל את התוכנית אישור ספירה,ולאחר מכן מעביר את הסטטוס לסופית.
מומלץ לקרא את אשף ספירות מלאי ו/או לצפות בסרטון- אפריל 17, 2015 בשעה 1:35 pm
תודה רבה! עוזר מאוד.ואם מדובר בספירה שגרתית? הכוונה שיש תנועת מלאי כבר ואני רוצה לעדכן מוצרים שקיימים כבר במערכת הקודמת לתוך הפריוריטי?
ועוד שאלה קטנה, האם ניתן לעדכן גם מלאי לפי סניף.שוב תודה
- אפריל 19, 2015 בשעה 1:05 pm
לפי הניסוח שלך אני מבין שאתה רוצה להכניס לפריוריטי מלאי ממערכת קודמת,גם אם יש לך כבר תנועות מלאי במערכת פריוריטי ,אתה צריך להכניס את המלאי דרך ספירת מלאי ראשונית.
בכל אופן,ספירת מלאי שגרתית מבצעים ע"י תוכנית הכנה לספירת מלאי לתאריך או הכנה מהירה להיום.התוכנית מכינה ספירת מלאי למחסנים שנבחרו בקלט ומחשבת עבור כל פריט את המלאי באותו מחסן, נכון לתאריך שנבחר בקלט.
לאחר ההכנה צריך להיכנס לספירת המלאי ולהקליד בשדה כמות שנספרה את הכמות שנספרה פיזית.
לאחר מכן כדאי להוציא דוח הפרשי ספירה ולבדוק את ההפרשים ולתקן את הספירה במידת הצורך,לבסוף יש לבצע אישור ספירה ממסך האב בעזרת ההפעלה הישירה, ואז להעביר את סטטוס הספירה לסופית,רצוי לבצע רישום צובר לאחר ביצוע ספירת מלאי.כן,אפשר לעדכן מלאי לפי סניף,הספירה מבוצעת על מחסן שמקושר לסניף במסך סניפים ,ואז גם מספר הספירה משתנה בהתאם לתבנית מיספור לפי סניפים.
- אפריל 19, 2015 בשעה 1:18 pm
מעולה.תודהרבה!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.