כרטסת פריט

פורומים שימוש במערכת כרטסת פריט

אורח
    היי,

איך אני יכולה להוציא כרטסת פריט עם מחיר ???

תודה

ליה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום ליה
    השאלה שלך כללית מידיי,בכל אופן יש במערכת מחולל כרטסת מוצרים,שם תוכלי לחולל דוח בהתאם לשדות הקיימים במחולל,
    נתיב:ניהול מלאי>מוצרים>מחולל כרטסת מוצרים>מחולל כרטסת מוצרים.

אם לא לזה התכוונת,נסי לפרט יותר,כמו אילו שדות את רוצה לראות בכרטסת ואיזה מחיר קניה/מכירה/עלות?.

אלמוני
    אורח
    בוקר טוב,

הכוונה שלי , אני רוצה להוציא כמה מכרתי מפריט מסויים ביחד עם המחיר
    אני מצליחה להוציא כמה מכרתי אבל ללא מחיר של הפריט .

YairM
    משתתף
    היי

ישנו דוח שמסכם את הכמות שנמכרה לתקופה ואת סכום ההכנסה,נמצא בנתיב כספים > מכירות (כספים) > דו"חות מכירות (כספים) > סיכומי חשבוניות מכירה > חשבוניות בחתך מוצר > מכירות מוצרים לתקופה (חשבוניות)

ישנו דוח נוסף שמסכם את הכמות שנמכרה וסכום ההכנסה לפי לקוח,נמצא בנתיב כספים > מכירות (כספים) > דו"חות מכירות (כספים) > סיכומי חשבוניות מכירה > חשבוניות בחתך לקוח > מכירות ללקוח לפי מוצר (חשבוניות)

כמו כן את יכולה לבנות כל דוח אחר בעזרת מחולל דוחות חשבוניות שנמצא בנתיב כספים > מכירות (כספים) > דו"חות מכירות (כספים) > ניתוח חשבוניות > מחולל דו"חות חשבוניות.

אלמוני
    אורח
    ממש תודה,

האם יש אפשרות לראות אותם דוחות גם לגבי קניית מוצרים?

אני רוצה להשוות בין הוצאה למכירה .

תודה,

ליה

YairM
    משתתף
    כן,

נתיב:כספים > רכש (כספים) > דו"חות רכש (כספים) > סיכומי רכש > רכש בחתך מוצר > קניות מוצרים לתקופה

נתיב:כספים > רכש (כספים) > דו"חות רכש (כספים) > סיכומי רכש > רכש בחתך ספק > קניות מספק לפי מוצר

נתיב:כספים > רכש (כספים) > דו"חות רכש (כספים) > סיכומי רכש > ניתוח חשבוניות רכש > מחולל דו"חות חשבוניות רכש

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.