כתיבה ל registry

פורומים שימוש במערכת כתיבה ל registry

משתתף
    הי לכולם,

מישהו יודע לאן פריורטי כותב את ה registry שלו ? אני מדבר על התוכנה שמותקנת בקליינט ולא על WEB

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    היא רושמת ב-classes כדי לאפשר גישה למערכת (פתיחת מסכים, הפעלת פרוצדורות) ע"י URL אבל מעבר לזה לא נראה לי שהיא שומרת ב-registry. מה שלא ב-DB שמור בקובץ ה-INI.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    maors
    משתתף
    כאשר אני פותח את התוכנה לאחר התקנה זה מבקש לכתוב לregistry אני מעוניין לדעת מה זה יוצר ב registry כי זה מבקש ממני בכל מחשב שאין לו אדמין מקומי הרשאה.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    כן זה רוצה להכניס את ההגדרה שהזכרתי.

נסה:

בתחנה בה לא אישרת את העדכון תנסה לפתוח לינק לרשומה, לדוגמה שהגיע במייל. רוב הסיכויים שלא יעבוד.

maors
    משתתף
    אני באמת לא מבין אותך , מה אמור להגיע במייל ?
    yitzchok
    משתתף
    IL
    במסך של נתונים אתה יכול לשלוח לינק לרשומה

לדוגמה בכרטיס פריט אני שולף מק"ט 000 ותפריט למעלה בוחר דואר > שלח קישור לרשומה ואני יכול לשלוח לינק כמו priority:priform#LOGPART:000:demo:tabula.ini

אפשר להגדיר שבפעולות אחרות (שינוי סטטוס, שינוי נתון) נשלחות הודעות שכוללות לינקים כאלה.

ללא ההגדרה שאני תיארתי בתחנה, אם משתמש יקבל לינק כזה וילחץ, המחשב לא ידע מה לעשות עם הלינק. ולכן הצעתי לנסות בתחנה בה לא אישרת את הפעולה עליה שאלת.

אצלי ב-registry אני רואה את המפתחות הבאים
    Computer\HKEY_CLASSES_ROOT\priority
    Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\priority
    אני לא יודע מה ההבדל ביניהם, ומניח שהתוכנית יצרה את שניהם. יש גם מפתחות שמתחילים priol – כנראה עבור האינטגרציה עם אאוטלוק, אני לא יודע באיזה שלב הם מותקנים.

בסופו של דבר למיטב ידיעתי אם לא תאשר הרצת התוכנית אני לא מאמין שתהיה פגיעה בתפקוד של תוכנת פריוריטי בעצמה, אלא רק באינטגרציות כאלה עם שאר הדברים במחשב.

אני מקווה שיותר ברור עכשיו.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.