› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › להביא יתרה לתשלום לחשבונית לדוח פירוט קבלות – חשבו
- This topic has 10 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 8 חודשים by
YairM.
- ינואר 6, 2018 בשעה 12:28 am
היי חברים,מישהו מכיר דרך להביא את היתרה לתשלום לחשבונית (שמופיע לדוגמא במסך בן של קבלות -סימון חשבוניות)
לדוח פירוט "קבלות – חשבוניות ששולמו" ?אשמח לעזרתכם, פשוט אני מקבל הכפלת כרטסת.
תודה!!!
- Replies
-
- ינואר 6, 2018 בשעה 8:28 pm
נראה לי דמאוד יתכן שמורכב מדי לשאילתת מסך אלא יש לעשות את החישוב בכניסה למסך ולהכין בטבלה ולעשות חיתוך עם הטבלה כדי להביא את הסכום שחושב.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 6, 2018 בשעה 8:46 pm
היי, תודה על התגובה.לא מדובר במסך, אלה מדובר בדוח "פירוט קבלות – חשבוניות ששולמו".
🙂
- ינואר 6, 2018 בשעה 10:49 pm
אני חושב שזה שהזכרת מסך בן בהודעה המקורית בילבל אותי…בכל זאת –
אתה הוספת רק לדו"ח עצמו או הכנת שלב בפרוצדורה שמחשב יתרה לתשלום עבור כל חשבונית שתהיה רלוונטית? כי הייתי חושב שצריכים את הגישה השניה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 6, 2018 בשעה 11:20 pm
מצטער על הבלבול הלא מכוון 🙂לגבי שאלתך, הוספתי רק לדוח, הפרוצדורה רק מכניסה מתאריך עד תאריך ודגלים של מבוטלות וזמניות.
לדוח הוספתי את העמודה הבאה:
FNCITEMSA.IVBALANCE – שדה יתרה לתשלום
(אם אני משאיר אותה עם מזהה 0 אז הערך החוזר הוא 0, אם אני משנה למזהה של החיתוך אז יש הכפלה.זה החיתוך שעשיתי:
FNCTRANS.IVNUM – עם מזהה 5?ושורת חיתוך:
INVOICES.IVNUM = FNCTRANS.IVNUM עם מזהה 5?אני בטוח שאני עושה משהו לא תקין אבל לא מצליח להבין מה 🙂
תודה!!
- ינואר 9, 2018 בשעה 11:55 pm
עדיין צריך את עזרתכם חברים 🙂- ינואר 11, 2018 בשעה 1:03 pm
הטבלה FNCITEMSA כבר מופיעה בדוח,כך שאין צורך לבצע חיתוך נוסף לטבלה.
הערך בשדה IVBALANCE מתמלא במסך סימון חשבוניות לתשלום ב-PRE-FORM ע"י טריגר,כך שלא מספיק להוסיף את השדה לדוח אלא צריך לחשב ולעדכן בו את הערך.למה אתה צריך את זה…יש לך דוח גיול שמראה לך את היתרות לתשלום של חשבוניות ששולמו חלקית.
- ינואר 11, 2018 בשעה 1:16 pm
אגב,אם זה חשוב לך לראות בדוח הזה את החוב לחשבונית,אז תוסיף עמודה שתציג את סכום החשבונית,ועמודת חישוב שתחשב את סכום החשבונית פחות סכום הקבלה,זה יהיה יותר פשוט.- ינואר 12, 2018 בשעה 11:51 am
MY Guide כתב:הטבלה FNCITEMSA כבר מופיעה בדוח,כך שאין צורך לבצע חיתוך נוסף לטבלה.
הערך בשדה IVBALANCE מתמלא במסך סימון חשבוניות לתשלום ב-PRE-FORM ע"י טריגר,כך שלא מספיק להוסיף את השדה לדוח אלא צריך לחשב ולעדכן בו את הערך.למה אתה צריך את זה…יש לך דוח גיול שמראה לך את היתרות לתשלום של חשבוניות ששולמו חלקית.
איפה אני רואה את הדוח גיול שאתה מדבר עליו?
(זה שמראה לי את היתרה לתשלום של חשבונית)אולי אבדוק שם את הדרך 🙂
- ינואר 12, 2018 בשעה 11:52 am
MY Guide כתב:אגב,אם זה חשוב לך לראות בדוח הזה את החוב לחשבונית,אז תוסיף עמודה שתציג את סכום החשבונית,ועמודת חישוב שתחשב את סכום החשבונית פחות סכום הקבלה,זה יהיה יותר פשוט.
זה נכון אם עושים קבלה רק לחשבונית אחת ולא עושים קבלה למספר חשבוניות (שחלקם לא עם הסכום המלא).
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.