להביא יתרה לתשלום לחשבונית לדוח פירוט קבלות – חשבו

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי להביא יתרה לתשלום לחשבונית לדוח פירוט קבלות – חשבו

משתתף
    היי חברים,

מישהו מכיר דרך להביא את היתרה לתשלום לחשבונית (שמופיע לדוגמא במסך בן של קבלות -סימון חשבוניות)
    לדוח פירוט "קבלות – חשבוניות ששולמו" ?

אשמח לעזרתכם, פשוט אני מקבל הכפלת כרטסת.

תודה!!!

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    נראה לי דמאוד יתכן שמורכב מדי לשאילתת מסך אלא יש לעשות את החישוב בכניסה למסך ולהכין בטבלה ולעשות חיתוך עם הטבלה כדי להביא את הסכום שחושב.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    Interlligent
    משתתף
    היי, תודה על התגובה.

לא מדובר במסך, אלה מדובר בדוח "פירוט קבלות – חשבוניות ששולמו".

🙂

yitzchok
    משתתף
    IL
    אני חושב שזה שהזכרת מסך בן בהודעה המקורית בילבל אותי…

בכל זאת –
    אתה הוספת רק לדו"ח עצמו או הכנת שלב בפרוצדורה שמחשב יתרה לתשלום עבור כל חשבונית שתהיה רלוונטית? כי הייתי חושב שצריכים את הגישה השניה

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    Interlligent
    משתתף
    מצטער על הבלבול הלא מכוון 🙂

לגבי שאלתך, הוספתי רק לדוח, הפרוצדורה רק מכניסה מתאריך עד תאריך ודגלים של מבוטלות וזמניות.

לדוח הוספתי את העמודה הבאה:
    FNCITEMSA.IVBALANCE – שדה יתרה לתשלום
    (אם אני משאיר אותה עם מזהה 0 אז הערך החוזר הוא 0, אם אני משנה למזהה של החיתוך אז יש הכפלה.

זה החיתוך שעשיתי:
    FNCTRANS.IVNUM – עם מזהה 5?

ושורת חיתוך:
    INVOICES.IVNUM = FNCTRANS.IVNUM עם מזהה 5?

אני בטוח שאני עושה משהו לא תקין אבל לא מצליח להבין מה 🙂

תודה!!

Interlligent
    משתתף
    עדיין צריך את עזרתכם חברים 🙂
    YairM
    משתתף
    הטבלה FNCITEMSA כבר מופיעה בדוח,כך שאין צורך לבצע חיתוך נוסף לטבלה.
    הערך בשדה IVBALANCE מתמלא במסך סימון חשבוניות לתשלום ב-PRE-FORM ע"י טריגר,כך שלא מספיק להוסיף את השדה לדוח אלא צריך לחשב ולעדכן בו את הערך.

למה אתה צריך את זה…יש לך דוח גיול שמראה לך את היתרות לתשלום של חשבוניות ששולמו חלקית.

YairM
    משתתף
    אגב,אם זה חשוב לך לראות בדוח הזה את החוב לחשבונית,אז תוסיף עמודה שתציג את סכום החשבונית,ועמודת חישוב שתחשב את סכום החשבונית פחות סכום הקבלה,זה יהיה יותר פשוט.
    Interlligent
    משתתף
    MY Guide כתב:

הטבלה FNCITEMSA כבר מופיעה בדוח,כך שאין צורך לבצע חיתוך נוסף לטבלה.
    הערך בשדה IVBALANCE מתמלא במסך סימון חשבוניות לתשלום ב-PRE-FORM ע"י טריגר,כך שלא מספיק להוסיף את השדה לדוח אלא צריך לחשב ולעדכן בו את הערך.

למה אתה צריך את זה…יש לך דוח גיול שמראה לך את היתרות לתשלום של חשבוניות ששולמו חלקית.

איפה אני רואה את הדוח גיול שאתה מדבר עליו?
    (זה שמראה לי את היתרה לתשלום של חשבונית)

אולי אבדוק שם את הדרך 🙂

Interlligent
    משתתף
    MY Guide כתב:

אגב,אם זה חשוב לך לראות בדוח הזה את החוב לחשבונית,אז תוסיף עמודה שתציג את סכום החשבונית,ועמודת חישוב שתחשב את סכום החשבונית פחות סכום הקבלה,זה יהיה יותר פשוט.

זה נכון אם עושים קבלה רק לחשבונית אחת ולא עושים קבלה למספר חשבוניות (שחלקם לא עם הסכום המלא).

YairM
    משתתף
    דוחות גיול בפורמטים שונים תוכל להפיק בנתיב: כספים > מכירות (כספים) > דו"חות מכירות (כספים) > גיול וחובות פתוחים.

לגבי התשובה השניה שלך,אם זה המצב איך השימוש בשדה IVBALANCE היה פותר לך את הבעיה?

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.