› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › לימוד פיתוח
- This topic has 7 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 4 חודשים by sayo.
-
- יוני 11, 2015 בשעה 8:59 am
אני למדתי באינליין והיה נחמד,מיקום המכללה לא להיט אבל המרצה היה טוב,
הכי חשוב זה מי המרצה שמעביר את החומר
בסך הכל אני מרוצה ממה שלמדתי שם
לא מכיר את המכללה השנייה, אולי מישהו יגיב ונשמע עליהם קצת,
בהצלחה בכל אופן
- יוני 11, 2015 בשעה 9:43 am
אני גם מעוניין ללמוד פיתוח, אצלי אין התלבטות בין המכללות, אני הולך ללמוד ב FBC כי אנחנו לקוחות שלהם והעבודה משלמת לי על הקורס.
הבנתי ממי שאחראית על הקורסים ב FBC שמתחיל קורס בתחילת אוגוסט.למדתי שם מחולל דוחות, הצוות שם ממש טוב ועוזר.
החסרון שמצאתי שם, הוא דווקא בהכנת הקורס, אני לא חושב שזה נכון שתלמידים צריכים לבקש עט ונייר בשביל לרשום דברים,
הדברים האלו צריכים להיות מובנים מראש, הם צריכים לדאוג לערכות לתלמיד יותר מקצועיות – זה לא מתחיל ומסתיים בחומר למידה 🙂- יוני 11, 2015 בשעה 2:13 pm
טוב אני מרצה באין ליין לניהול מחסן אז אני מניח שאני די משוחד בתשובה שלי 😉
אני למדתי באין ליין יישום וגם פיתוח ונהנתי מכל דקה.
לא מכיר את הקורסים בFBC אבל אין ליין בהחלט מקום טוב ללמוד בו פריוריטי.- יוני 14, 2015 בשעה 7:58 pm
אהלן,אני עשיתי בזמנו את הקורס בתכנות באין-ליין והמרצה בחור מקסים ומיקצועי.
לא מכיר את המרצים ב-FBC אבל שווה לברר….
השאלה היותר חשובה שאתה צריך לשאול את עצמך… האם אתה יש לך את הכלים ללמוד קורס בתיכנות ???????
ואני מתכוון, האם יש לך רקע בכתיבת קוד או ב-SQL ???
כי אחרת, בשלב מסוים בקורס אתה תלך לאיבוד! ועל תאמין לאנשי מכירות של המכללות שאומרים שלא נדרש רקע בתיכנות. כי נדרש!!!
בהצלחה 🙂
- יוני 14, 2015 בשעה 8:48 pm
לא חולק עליך לגמרי אבל לי לא היה רקע בתיכנות ובאמת היה לי קשה יותר מאנשי פיתוח, מצד שני אני רואה אנשי פיתוח ששעה מנסים לבנות דוח המשלב סוכנים לספק ואין להם מושג שבפריוריטי אין לספק סוכנים.
רקע ביישום עוזר ללמוד פיתוח פריוריטי, רקע בתכנות עוזר ללמוד פיתוח פריוריטי. אם יש רק אחד מהשניים זה דורש ממך הרבה עבודה והשקעה מעבר לקורס.בלי קשר, מי שלא משקיע המון בקורסים כאלה לא מתקדם..
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.