› פורומים › שימוש במערכת › מאקרו
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 8 חודשים by
yitzchok.
- נובמבר 6, 2017 בשעה 3:33 pm
שלום לכולם,ללקוח שלי יש במערכת רשימה ארוכה של מאקרוס מוקלטים
השמות שלהם חסרי משמעות.
האם יש דרך לבדוק מה הם עושים מבלי להפעיל אותם?האם יתכן שיש להם שימוש בתוך איזהשהו קוד? כי שקלתי פשוט למחוק אותם וכאשר מישהו יצארך מאקרו אעשה לו חדש ואתעד אותו כמו שצריך.
- Replies
-
- נובמבר 6, 2017 בשעה 11:03 pm
המקרו הוא כלי יישומי של המשתמשים. ייתכן ויש מקרו מורכב שעושה מספר דברים אבל רק ברמת המשתמש בכפוף לחוקים עסקיים/מחולל נתונים והרשאות ולא ברמת הקוד.
אין ממש סיבה למחוק. אתה רואה את כל הרשימה כי בטח התחברת בtabula. בעקרון כל משתמש רואה רק את שלו.- נובמבר 7, 2017 בשעה 1:00 am
נכון אבל כמנהל מערכת אני רוצה לדעת מה עושה כל מאקרו
איך אני בודק את תוכנו? זאת השאלה- נובמבר 7, 2017 בשעה 11:44 am
אני לא שמעתי על כלי שעושה את זה.במקומך הייתי מעתיק את התוכן של תיקיית system\macros למקום אחר והייתי פותח את הקבצים אחד אחד אם עורך טקסט ומחפש טקסטים שמרמז לך על מה זה עושה. אם המקרו לא מקליד טקסט אז יתכן ששיטה זאת לא תועיל. מספר הקובץ (אחרי ה-m) זה המפתח של טבלת המקרו בדטהבייס (נראה לי MACROS אבל לא בדקתי)
אני גם הייתי רוצה לראות פונקציה כזאת – ואפילו עורך מקרו שהיה חוסך הקלטה מחדש אם רוצים לעשות שינוי קטן למה שהוקלט כבר. אבל לא נראה לי שמשתלם לאף חברה לכתוב כזה דבר כתוספת.
אולי שלח לבית התוכנה (לא יודע איך זה עובד אם עובדים עם חברה מיישמת אחרת – דרכם?) הצעה לפיתוח עתידי על בסיס מה שתיארת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.