מודול כספים- הכנת תשלומים אוט' לספקים

פורומים שימוש במערכת מודול כספים- הכנת תשלומים אוט' לספקים

משתתף
    שלום

אני רוצה לדעת את תהליך איך להכין תשלומים אוטומטית עבור חשבוניות ספק שהכנתי במערכת

כמובן רק עבור ספק אחד מתוך כל הספקים כולל סגירת התשלומים שנוצרו

תודה

ויקטור

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום ויקטור

לאחר שהכנת חשבוניות ספק ,עבור ספק ספציפי כנס למסך סימון חשבוניות לתשלום נתיב:כספים > רכש (כספים) > תשלומים > הכנת תשלומים > סימון חשבוניות לתשלום.
    תבצע שליפה ע"י שאילתה של החשבוניות שאותן אתה רוצה לשלם(לדוג' לפי מס' חשבון של הספק),ולאחר מכן תסמן V בשדה להכין תשלום? , צא מהמסך והרץ את התוכנית הכנת תשלומים בנתיב: כספים > רכש (כספים) > תשלומים > הכנת תשלומים > הכנת תשלומים
    בסיום ההרצה תקבל הודעה שנפתחו X תשלומים, כנס למסך של התשלום בהמחאה או בהעברה בנקאית ושלוף את התשלום/ים שהמערכת הכינה ,בדוק ובצע סגירה ורישום לספרים.

הערה: אם תאריך התשלום של כל חשבונית שונה, ותרצה להכין תשלום לתאריך אחד לכולם ,בזמן הרצת התוכנית הכנת תשלומים ,תגדיר את תאריך התשלום בשדה תאריך תשלום,ותוודא שלא מסומן V בשדה תשלומים דחויים?

כמו כן מומלץ לקרא את אשפי התשלומים ,כספים > רכש (כספים) > תשלומים > אשפי תשלומים,כיוון שזהו מנגנון יעיל לביצוע הכנה וסגירה של תשלומים מרובים בצורה אוטומאטית.

ויקטור
    משתתף
    תודה יאיר חלק מהדרך אני קראתי באשף כיון שזה היה פעם ראשונה רציתי לוודא שאני מבצע את התהליך נכון
    אחרי שהרצתי את "הכנת תשלומים" הוא הכין לי רק תשלום אחד מכמה חשבוניות שסימנתי יתכן שהגדרתי משהו לא נכון?
    YairM
    משתתף
    בוקר טוב
    אם תאריך הפרעון של החשבוניות שסימנת לאותו ספק כבר עבר, או חל באותו תאריך, התוכנית הכנת תשלומים תכין תשלום אחד עבור כל החשבוניות.
    או, אם הגדרת בשדה תאריך פרעון ,תאריך ולא סימנת את הדגל תשלומים דחויים, התוכנית הכנת תשלומים תכין תשלום אחד לאותו תאריך שציינת בקלט
    ויקטור
    משתתף
    בסוף שנכנסתי תשלומים בהמחאות הוא ריכז את כל החשבוניות של אותו תאריך פרעון להמחאה אחת.
    תודה יאיר,:-)
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.