› פורומים › שימוש במערכת › מחולל נתונים, הגדרת ערך שדה.
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by zohar loopi.
- נובמבר 1, 2017 בשעה 11:52 am
שלום,
אני רוצה להגדיר את הערך מחשב נייד לשדה "שדה חופשי" בכרטיס מכשיר.
בתנאי ש : הערך בשדה "פרמטר 2 למוצר" מכרטיס פריט שווה למחשב נייד.
האם זה אפשרי להגדיר ערך בכרטיס מכשיר שהתנאי הוא מכרטיס פריט.
בבררת מחדל בחירת התנאי היא רק מאותו כרטיס.תודה
זהר
- Replies
-
- נובמבר 1, 2017 בשעה 12:05 pm
קודם כל: כל היוזרים צריכים להיות מחוץ למערכת כשאתה עושה את זה כדי שלא יהיו בעיות של נפילת מסכים.אני אסביר לך את הדרך הכי קלה לדעתי:
מנהל מערכת -> עיצוב מתקדם -> עיצוב מתקדם במסכים -> הוספת עמודות למסכים.שם תוסיף למסך SERNUMBERS (כרטיס מכשיר), ע"פ עמודת PARTNAME (מק"ט)
תוסיף את עמודת SPEC2 או SPECDES2 (תלוי אם התנאי שלך הוא לפי הערך בפרמטר או לפי התיאור שלו).אח"כ יהיה לך את השדה במסך ותוכל לעשות עליו מחולל נתונים.
יכול להיות שאפשר להכניס במחולל נתונים גם קוד אבל אנחנו עושים דברים כאלה בטריגרים (פיתוח) ולא באמצעות כלי מערכת סטנדרטיים אז אני לא סגור על זה כ"כ..
בהצלחה 🙂
- נובמבר 1, 2017 בשעה 3:40 pm
תודה על התשובה.
אולי אני לא צריך הגדרת ערך?
האם אני יכול להוסיף לכרטיס מכשיר את העמודה "פרמטר 2 למוצר" שבה כבר הערך מחשב נייד קיים ?זהר
- נובמבר 1, 2017 בשעה 5:53 pm
אם הוספת את השדה למסך תראה אותו
אבל יש הבדל – הערך הזה שייך למק"ט
ואתה ביקשת (אנחנו לא יודעים למה) שהערך יהיה בסופו של דבר ב"שדה חופשי"יש הבדל משמעותי:
1. אתה יכול לשנות את "שדה חופשי" לאחר שקיבל את הערך בהעתקה מפרמטר 2
2. אם תשנה את פרמטר 2 יועתק הערך החדש למכשירים בזמן הפעלת מחולל הנתונים אבל מכשירים שכבר קיבלו את הערך הקודם של פרמטר 2 ישארו עם הערך הקודם.הפתרון הנכון תלוי בתוצאה הנדרשת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 1, 2017 בשעה 6:03 pm
תודה,
אני רוצה להציג את השדה "פרמטר 2 למוצר" בכרטיס פריט כך שאם המק"ט הוא של מחשב נייד זה יוצג גם בכרטיס הפריט.
פרמטר 2 למוצר" כמחשב נייד קיים רק במקטים של מחשבים ניידים.תודה רבה.
- נובמבר 1, 2017 בשעה 6:06 pm
כתבתאני רוצה להציג את השדה "פרמטר 2 למוצר" בכרטיס פריט כך שאם המק"ט הוא של מחשב נייד זה יוצג גם בכרטיס הפריט.
ב"כרטיס פריט" התכוונת לכרטיס המכשיר?
אם מספיק לך שיוצג במסך כרטיס מכשיר בלבד ולא יהיה ערך ששמור ממש אצל המכשיר עצמו אז הפתרון של snoof123 צריך להספיק, בלי העתקה לשדה חופשי
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 1, 2017 בשעה 6:18 pm
יצחק צודק, בלי המחולל נתונים לפי המקרה שאתה מתאר.
רק להוסיף את העמודה למסך.קח בחשבון שכשאתה מוסיף עמודה למסך בכלי הזה, העמודה היא כמובן לקריאה בלבד (כי העמודה שהוספת שייכת למק"ט ומוצגת לקריאה בלבד במסך כרטיס מכשיר בסופו של דבר).
כלומר, לא תוכל לערוך את הערך במסך "כרטיס מכשיר" ולבחור ערך אחר לפרמטר 2. תצטרך לעשות פעמיים F6 על המק"ט ולשנות את זה מהמסך המקורי.
- נובמבר 1, 2017 בשעה 7:02 pm
ואם תעשה ת זה, תשנה את הערך שיופיע בכל שורות המכשיר שהם של אותו המק"ט.
זה מה שהזכרתי כהבדל משמעותיזאת אומרת – זה לא רק עניין של "אי אפשר לערוך אותו כאן" אלא שהערך לא שייך לכאן (המכשיר) אלא שייך למה שמוזכר כאן (המוצר)
מקווה שזה היה ברור, רק רציתי להדגיש ליתר בטחון[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- נובמבר 2, 2017 בשעה 9:51 am
ראשית תודה רבה על מענה!הכי טוב לי זה להציג את השדה "פרמטר 2 למוצר" בכרטיס מכשיר, אין בעיה שהשדה יהיה לקריאה בלבד.
כמובן שהוא צריך להיות מקושר לאותו מק"ט.
זה מבחינתי מבטל את הצורך להגדיר ערך בשדה חופשי (מה שרציתי לעשות בהתחלה).
האם אפשר לחזור על הפעולות כדי לבצע את זה?תודה!
זהר
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.