› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › ממשק Web Service ופרוצודורת פרויריטי
- This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 10 חודשים by yitzchok.
- ינואר 1, 2016 בשעה 12:36 pm
היי, אני רוצה לפתח ממשק בין פריוריט לתוכנה שפותחה ב #C ו SQL
מבחינתי כמפתח #C יותר נוח לעבוד עם ממשקי ווב, ועדיף ממשקי REST, עשיתי את זה פעם עם SAP זה היה מהיר וקל בבדיקות,
בשיטת הממשקים של פריוריטי זה מסובך וקשה לתחזוקה והעתקה.
שמח אותי שראיתי בדף העדכונים של פריוריטי 17 תחת סעיף: תחזוקת מערכת ו-SDK, שיש תכנית מקומפלת חדשה WSCLIENT לעבודה עם Web Service משלוח וקבלה של קבצי XML.
האם WSCLIENT בגרסה 17 הוא ממשק ווב? מה הוא מכסה? איפה אפשר למצוא את התיעוד שלו?בשיטה הקיימת, נעזרנו במפתח פרויריטי והכין לנו את הממשקים, רציתי להריץ פרצודורת SQL מתוך פרוצודות פריוריטי, והפעלת טריגרים אחרי קליטת שורה בהרצת הממשק, הוא לא יודע לעשות את זה, חפשתי ב SDK מצאתי שיש את הפקודות EXECUTE SQLI ן SQLRUN ומדברים על דוגמאות: LOADMIGUSERS SQLCHECK, אבל אין תיעוד לפקודות והדוגמאות לא קיימות ב SDK.
איפה אפשר למצוא את החומר הזה? מישהוא יכול לעזור?תודה
- Replies
-
- ינואר 3, 2016 בשעה 5:47 pm
הי
אז ככה
1. כבר כמה גרסאות ישנו WS המבוסס על מודול הממשקים של פריוריטי באמצעותו אתה מעביר XML וזה נכנס למסכים או להיפך. אם אתה לא מתכנת פריוריטי, רצוי שתיעזר באחד כזה כדי להצליח לעבוד עם זה.
ברור שלא זוהי השיטה הנכונה לעבוד עם WS בטח לא REST אלא זו דרך להעברת מידע ותו לא.
2. פריוריטי עובדים חזק על REST API. ששוחרר לאחרונה אבל הוא רק קורא לעת עתה.
3. אנחנו פיתחנו WS שכולל את הקישוריות הנדרשת והמתודות שלנו הן פר משימה לדוגמא :GetCustomerProducts(CustomerId)
כאשר הראוטינג הוא
api/GetCustomerProducts/{customerId}
ככה הרגיש לי נכון לבנות את זה. מאז שהתחלתי עם זה זה הולך ומשמש אותי ממגוון פרוקיטים החל מיצוא ויבוא DATA בין מערכות ועד ל BACKEND של אפליקציות ווביות ומובייל שבניתי.- ינואר 5, 2016 בשעה 6:03 pm
shaher כתב:היי, אני רוצה לפתח ממשק בין פריוריט לתוכנה שפותחה ב #C ו SQL
מבחינתי כמפתח #C יותר נוח לעבוד עם ממשקי ווב, ועדיף ממשקי REST, עשיתי את זה פעם עם SAP זה היה מהיר וקל בבדיקות,
בשיטת הממשקים של פריוריטי זה מסובך וקשה לתחזוקה והעתקה.
שמח אותי שראיתי בדף העדכונים של פריוריטי 17 תחת סעיף: תחזוקת מערכת ו-SDK, שיש תכנית מקומפלת חדשה WSCLIENT לעבודה עם Web Service משלוח וקבלה של קבצי XML.
האם WSCLIENT בגרסה 17 הוא ממשק ווב? מה הוא מכסה? איפה אפשר למצוא את התיעוד שלו?מה, להגדרתך, זה ממשק ווב?
מה שליאור הזכיר במספר 1 אצלו זה רכיב DLL שמתקשר עם שרת WCF (לפחות בגרסה שיש אצלנו) ואפשר לעדכן פריוריטי ולקבל ממנו נתונים – הכל במבנה המסכים, ע"י העברת XML שאתה יכול לקנפג בתוך הגדרות הממשקים בפריוריטי. התקשורת היא על https.בשיטה הקיימת, נעזרנו במפתח פרויריטי והכין לנו את הממשקים, רציתי להריץ פרצודורת SQL מתוך פרוצודות פריוריטי, והפעלת טריגרים אחרי קליטת שורה בהרצת הממשק, הוא לא יודע לעשות את זה, חפשתי ב SDK מצאתי שיש את הפקודות EXECUTE SQLI ן SQLRUN ומדברים על דוגמאות: LOADMIGUSERS SQLCHECK, אבל אין תיעוד לפקודות והדוגמאות לא קיימות ב SDK.
איפה אפשר למצוא את החומר הזה? מישהוא יכול לעזור?תודה
אם אתה רוצה להבין איך להשתמש ב-SQLRUN אז אתה צריך לפתוח את הפרוצדורה SQLCHECK של פריוריטי שם משתמשים ב-SQLRUN
תראה שם לא רואים דרך לקבל תוצאות ולעבד אותן אלא מה שמריצים דוחף נתונים חזרה לטבלאות של פריוריטי אז עדכונים צריכים להיות לפי כללי העדכון של פריוריטי. היות ולא פשוט להשתמש ב-DLL הנ"ל או בתוכנות של פריוריטי מתוך פרוצדורות של SQL אין המון אופציות — אלא אם כן פספסתי משהומקווה שזה עזר
יצחק
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.