› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › מסך לבחירה בקלט פרוצדורת דו"ח
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 4 חודשים by אלמוני.
- יולי 5, 2016 בשעה 7:43 pm
שלום,בניתי פרוצדורת דו"ח עם שדה קלט שאמור להכניס לטבלה חשבוניות מסויימות (כלומר בקלט יכנס ערך מתוך טבלה INVOICE.IVNOM).
הבעיה היא, שאני רוצה שכאשר אכנס בפעמיים F6 לתוך מסך כדי לבחור את החשבוניות הנדרשות, הפרוצדורה תוביל אותי למסך FNCIFORQIV (סימון חשבוניות לתשלום) ע"מ שאוכל ליצור שאילתא במסך זה ולהשתמש ברשימה שקיבלתי בדו"ח שאני מייצרת.
כיצד אני עושה זאת?
כרגע המסך אליו שולח אותי הקלט בלחיצה כפולה על F6 הוא מסך "רשימת תעודות כספיות (שאילתה)".מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך. אשמח לקבל סיוע.
תודה,
שפרה
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 5, 2016 בשעה 10:55 pm
במחולל הדוחות במסך הבן הרחבה לשדה תכנסי את שם המסך בשדה מסך יעד- יולי 6, 2016 בשעה 12:38 pm
- יולי 10, 2016 בשעה 9:46 am
תודה, נעם.
זה בהחלט הכיוון, אבל אני עדיין בבעיה.
בפרמטר של הקלט הגדרתי FILE עם טבלת FNCITEMS ועמודות FNCTRANS, כי זה מה שהמערכת מאפשרת לי כשאני בוחרת מסך יעד (חייב להיות מבוסס על הטבלה).
הבעיה היא, שנראה לי שאז חסר לי כנראה חיתוך בדו"ח בין FNCTRANS ל-INVOICES, ואני לא מצליחה למצוא אותו.
תוכל לעזור לי למצוא את הקישור?
אולי אני בכלל לא עושה את זה כמו שצריך וצריכה מתכתחילה להגדיר עמודה אחרת בקלט?תודה,
שפרה- יולי 10, 2016 בשעה 10:00 am
- יולי 10, 2016 בשעה 10:17 am
הי נעם, תודה על המענה המהיר.
אני חוששת שזה לא ייתן לי את מה שאני רוצה…
אני צריכה שהזום יהיה למסך FNCIFORQIV ולא למסך של חשבוניות ספק מרכזות, כי מה שחשוב לי לדעת זה אילו חשבוניות מיועדות לתשלום.- יולי 10, 2016 בשעה 10:31 am
ניסיתי לכתוב דו"ח כזה בעצמי לפני כמה חודשים (כדי להציג את כל התשלומים שסומנו) ונכשלתי. לעניות דעתי, המסך FNCIFORQIV לא יכול לשמש כמסך יעד לפמרטר מאחר והוא בנוי על טבלת FNCITEMS, *שורות* תנועות יומן. רק "מסכי כותרת" יכולים לשמש כמסכי יעד – במקרה הזה, FNCTRANS הוא מסך הכותרת ולא כל כך מתאים.מדוע לא לבצע שליפה במסך עצמו של חשבוניות לתשלום?
- יולי 10, 2016 בשעה 1:24 pm
אין לי בעיה לבחור מתוך מסך "חשבוניות ספק מרכזות", אלא שאני לא יודעת כיצד לבצע שליפה שתציג דווקא את החשבוניות שעוד לא שולמו.
יש לך רעיון?- יולי 11, 2016 בשעה 8:33 am
שליפה במסך "כספים > רכש (כספים) > תשלומים > הכנת תשלומים > סימון חשבוניות לתשלום" לפי "להכין תשלום" מסומן תתן לך רשימת תשלומים אותם יש לבצע – זה למעשה חשבוניות שטרם שולמו.צריך להניח שהוראת תשלום סופית אומרת שהחשבוניות הקשורות שולמו. זה נכון כאשר התשלום באמצעות המחאה אך לאו דווקא עם העברה בנקאית.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.