מעבר מהזמנה לתעודת משלוח/חשבונית מס – זום לעסקים

פורומים שימוש במערכת מעבר מהזמנה לתעודת משלוח/חשבונית מס – זום לעסקים

אורח
    היי,
    עד עכשיו לא היינו עובדים בכלל עם הזמנות אלא מוציאים ישר חשבונית וכך היה מתעדכן המלאי. לאחרונה הכנסנו את עניין ההזמנות בחברה ורציתי לדעת:
    1. מדוע שאני מוציא חשבונית להזמנה X הכמויות נשארות על 0?
    2. האם יש דרך להפוך הזמנה לחשבונית/תעודת משלוח ישירות ממסך הזמנות לקוח?

תודה.. :laugh:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום רן

1.כך זה עובד ,ברגע שאתה מקשר הזמנה לחשבונית מס אתה מקבל בפירוט החשבונית את כל השורות בהזמנה את המחירים ואת היתרה למשלוח ,יש לך שדה שנקרא "אשר" כאשר אתה מסמן אותו המערכת מעתיקה את הכמות מהיתרה למשלוח לשדה כמות וזאת במידה והיתרה במחסן שווה או גדולה מהיתרה למשלוח,במידה והיתרה במחסן קטנה מהיתרה למשלוח הכמות שתועתק לשדה כמות היא הכמות במחסן.
    כמובן שתוכל לרשום בשדה כמות את כל הכמות באופן ידני ואז תקבל הודעת אזהרה שאין לך מספיק מלאי במחסן.

2.אני לא מכיר דרך להפוך הזמנה לחשבונית או ת.משלוח ממסך הזמנות.

יאיר

אלמוני
    אורח
    יאיר תודה על התשובה,
    משום מה אין לי ולא מצליח להוסיף את העמודה אשר בפירוט החשבונית. בתעודות משלוח זה אכן מופיע.
    ניסיתי דרך עץ ההרשאות להוסיף את השדה אשר, אבל עדיין לא מופיע לי בפירוט החשבונית.
    יש לך מושג מה יכולה להיות הסיבה?
    תודה רבה…
    YairM
    משתתף
    בוקר טוב רן

עמודה אשר מופיעה רק בחשבונית מס,אם שם אתה לא רואה אותה תבדוק אם היא מוסתרת,בפירוט החשבונית לחיצה על מקש ימני של העכבר ובחירת עיצוב שדות ,אם השדה מוסתר תציג אותו.

אם אתה מחפש את השדה בחשבונית מרכזת הוא לא קיים,כיוון שבחשבונית מרכזת מקשרים תעודת משלוח ולא את ההזמנה.

חשבונית מרכזת היא מרכזת תעודות משלוח ,התהליך הוא קישור הזמנה לתעודת המשלוח ואז קישור תעודת המשלוח לחשבונית המרכזת.

יאיר

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.