מק"ט מרכז

פורומים שימוש במערכת מק"ט מרכז

משתתף
    שלום לכולם,

אני רוצה ליצור מקט פנימי ולקשר אליו מספר מק"טים של מספר ספקים שונים.

כשני אקים הזמנת רכש אני אקיש את המקט הפנימי ותהיה לי בחירה באיזה מקט ספק לבחור.

אשמח לעזרה, תודה מראש.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    snoof123
    משתתף
    היי, הלוגיקה בפריוריטי מתנהלת בצורה כזאת שבהזמנת רכש, קודם כל בוחרים ספק ואח"כ בוחרים את המקטים (שורות ההזמנה).

יכול להיות שתרצה לבחור מקטים שונים מאותו הספק, אבל הישות מולה אתה עובד תמיד תהיה ספק אחד לכל הזמנת רכש.

אם אתה מעוניין לקיים הזמנת רכש עבור מקט אחד ספציפי, אפשר לייצר התאמות ולאפשר את מה שאתה רוצה לעשות אבל מדובר בפיתוח שצריך לפתח לך באופן ייעודי (לא בהכרח משהו מורכב – צריך לדון בתהליך קצת כדי להבין את המורכבות).

<p style="direction: rtl;">בהצלחה, אם אתה מעוניין בסיוע, אתה יכול ליצור איתי קשר במייל il.erp.info@gmail.com</p>

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 2 שנים, 11 חודשים ע"י snoof123.
    rb
    משתתף
    היי

נכון

לצורך הדוגמא, לכל מקט פנימי יש לנו 5 מקטים שונים מ-5 ספקים שונים.

אני רוצה להקיש בהזמנה את המקט הפנימי ואז המערכת תשאוב בצורה אוטומטית את המקט הרלוונטי לספק.

האם אפשרי?

snoof123
    משתתף
    בהתחלה לא הבנתי אותך, מה שאתה מבקש הוא כלי סטנדרטי במערכת:

במקרה כזה. מה שאתה צריך לעשות. זה להשתמש במק"ט אחד בלבד – נקרא לו בדוגמה שלנו "X".

יש לי חמישה ספקים, לכל ספק, במסך הבן של מסך "ספקים" – > "מוצרים לספק" אני אבחר את המקט ואתן לו מק"ט ספק (נניח לספק ראשון נתתי מקט ספק "1234" עבור מקט "X").

כשאני אעשה הזמנת רכש לספק הזה, המערכת בהדפסה תציג את המק"ט של הספק (1234) ולא "X".

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 2 שנים, 11 חודשים ע"י snoof123.
    rb
    משתתף
    עובד !
    תודה רבה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.