› פורומים › שימוש במערכת › נושא המשימות בפריוריטי
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 9 חודשים by amitb.
- דצמבר 13, 2010 בשעה 7:11 pm
שלום לכם, אני מעוניין לדעת האם יש למישהו פה נסיון בהפעלת ותחזוק מודול המשימות, או הנושאים לביצוע.
מה בעצם הלוגיקה שעומדת מאחורי זה?
איך אני מתפעל את זה בצורה מיטבית, זאת אומרת שכל משימה תקושר מתחילתה ועד סופה למסכים הרלוונטים? איך אני מקשר את האנשים הרלוונטים למשימה ואיך אני דואג שהמערכת תתן לי את ההתראות הנכונות? בשורה התחתונה הייתי רוצה לדעת האם יש פה מישהו שמיישם את זה בארגון שלו והאם יש אפשרות ליצור איתו קשר על מנת לשאול אותו שאלות בנושא?
- Replies
-
- דצמבר 14, 2010 בשעה 7:44 pm
ארתור שלום,
אמנם איני יכול לעזור לך, אני חדש במערכת, אבל אולי אתה תוכל לעזור לי?לפני שרכשתי את המערכת היה לי "מועדון לקוחות" שנוהל ע"י ACCESS שכתבתי בעצמי.
אחת התכונות שהיו לי במערכת הזו היתה "היסטורית שיחות".בכל פעם שיצרנו קשר, או שלקוח יצר איתנו קשר, מיד הינו מזינים את פרטי השיחה במערכת.
כך, עם הזמן הצטבר ידע והיסטוריה של הפעילות השיווקית/תלונתית לפי לקוח.מה המקום הנכון ביותר, לדעתך, לנהל יומן שיחות שכזה?
תודה,
רן.
- דצמבר 14, 2010 בשעה 8:34 pm
תחת הלקוח יש מסך יומן משימות שבו מתעדים שיחות וכל קשר,עם לקוח. את סיכום השיחה אתה יכול לתעד במסך הבן של המשימה בטקסט החופשי. את כל המשימות תוכל לראות לערוך או לרשום גם במסך השטוח המיועד לשם כך. מסך זה מופעל מהתפריט
משימות ניתן לשבץ לעובדים במסך השטוח. כמו כן ניתן להקצות משאבים למשימות- דצמבר 23, 2010 בשעה 3:16 pm
לאחר פילוט קטן שעשיתי, אני מבין שיומן המשימות קשור בעיקר למודול שיווק ומכירות. השאלה שלי היא, שעל פי הראיה שלי, אני רוצה להשתמש בכלי הזה כבקרה פנימית ושליטה על שרשרת התפעול בחברה. לדעתי זה צריך להיות שייך למודול ייצור, אני רוצה לבנות תהליך של בקרת תהליך על פי משימה, הכוונה שכל תנועת מלאי תתחיל ממשתמש מסוים תפתח לתעודה גם משימה, אם האנשים המיועדים לביצוע וכל תנועה שתעשה על הפריט הספציפי הזה תקושר למשימה. זאת אומרת עם לחדד את העניין, אני פותח תעודה על ידי הקשת מספר המשימה. לדוגמא: פריט תקול, הייצור פותח דוח תקלה בפריוריטי וביחד איתו מספר משימה, המחסן מעביר ל -MRB דרך המשימה וכך הלאה עד שמתקבל זיכוי מהספק, או פריט חלופי ואז המעגל נסגר והמשימה הופכת לסופית. אשמח לקבל מהמומחים כאן רעיונות ליישום התהליך הזה.- ינואר 25, 2011 בשעה 12:23 am
שלום,שימוש ביומן משימות לפעילות שהצעת הוא בעייתי ומוגבל, הוא לא נועד לשרשור בין תעודות. זה יותר מנגנון תעוד / מעקב / תקשורת פנים ארגונית / משימות פר תעודה או ספק/ לקוח.
למשימה יש כמה פרמטרים, (שדות באותה רמה כמו מספר המשימה) העיקריים הם תעודה (חשבונית, קבלת סחורה, הזמנה וכו') ולקוח/ספק. יש מסך בן של יומן משימות כמעט לכל מסך. זה מאפשר פתיחת משימה "מתחת" לתעודה או ללקוח ולראות אותה גם ברמה הגבוהה יותר. משימה שנפתחת תחת הזמנת לקוח תופיע הן תחת הזמנת הלקוח והן במסך הבן של לקוחות. אותו דבר לכל סוג תעודה.
המשימה נפתחת עם פרטים של איש קשר, לטיפול משתמש כלשהו, תאריכים, פרטים וכו', וגם קודים שמאפשרים מיון. המשימות מופיעות בדו"ח / מסך לטיפול של המשתמש כל עוד סטטוס המשימה הוא כזה שמסומן ככזה שמוצג כלטיפול, בתקווה שכשהמשימה מסתיימת אז המשתמש הנבון ישנה סטטוס להסתיימה או משהו כזה. משתמש יכול גם להעביר משימה לטיפול משתמש אחר (נשמרת היסטוריה)
עוד פיצ'ר מהגירסאות האחרונות: במסכי ניהול תהליכים BPM ניתן להגדיר שמעבר לסטטוס מסויים פותח משימה למשתמש X עם טקסט קבוע ונתונים מהתעודה. לדוגמא: במסך תקלות, אם הפריט הוא XYZ, והסטטוס משתנה ללהחליף אז נפתחת משימה למשתמש "תמי" עם פרטים מהתקלה. כשהיא מבצעת את המשימה היא סוגרת אותה.
גם יש לך תמונת מצב אונליין על מצב המשימות של העובדים, הצטברות של משימות, דברים שלא זזים, עובדים שלא זזים וכו'. :dry:
אם גם דואר יוצא מהפריוריטי נרשם כמשימת לקוח/ספק, אז במסך בן יומן משימות של הלקוח/ספק אתה רואה את כל התקשורת / בעיות מול אותו גורם – אפשר לסנן משימות פתוחות, או לפי קוד כלשהו וכו'הבעייתיות היא ביישום, זה מנגנון שקשה ליישם ולהטמיע בקרב משתמשים, בעיקר את הצורך לסגור משימות…
יש אשף ולדעתי גם הוראות הפעלה לנושא באתר התמיכה של אשבל.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.