› פורומים › שימוש במערכת › ניפוק פריטים לייצור
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 7 חודשים by
Miki.
- Replies
-
- אוגוסט 29, 2011 בשעה 2:18 pm
יניב הי ,אני עובד בסביבת מע' הפריוריטי לא בזום.
בעקרון, מנפקים לייצור דרך תפריט הרכבות במחסנים והדילמה היא מה הכי נכון להפעיל ומתי.
תודה,
מיקי- אוגוסט 30, 2011 בשעה 4:55 pm
הי,
ממה שאני יודע, מערכת תעשייתית(לא זום)עובדים בדרך כלל עם פקעות(גם אני). אני לא יודע בדיוק איך איפיינתם את התהליכים אצלכם בארגון אולי זה כן מתאים לכם. אני משתמש בהרכבות לצורך פירוק מוצר לגורמים והחזרתם למלאי ממוצר אב.
בברכה,
יניב- אוגוסט 30, 2011 בשעה 7:23 pm
יניב הי,נראה (לי) שמבחינת התוצאה/התוצר הרעיון בעקרון דומה בשתי השיטות. ההתלבטות היא אם כדאי להשתמש בניפוק לייצור דווקא בפק"עות. ואם כן מדוע?
עוד שאלה, היכן אני רואה את מיקומם הפיזי של הקבצים המצורפים לפריט כלשהו במסך כרטיס פריט (קבצים כגון תמונה או מסמכים נלווים).
ניסיתי למשל לצפות בקובץ שצורף לפריט כלשהו במסך אצל משתמש אחר והוא לא הוצג על המסך, הופיע לי ברשומה רק הנתיב של הקובץ.מודה לך שוב על עזרתך.
מיקי- אוגוסט 31, 2011 בשעה 1:55 pm
הי מיקי,
על פניו כמו שזה נראה(אני לא משתמש בהרכבות)ניהול רצפת הייצור עדיף לבצע ע"י פקעות, תיכנס למסך פקעות ותראה איזה יכולות יש למסך לעומת הרכבה שזה נראה מאד פשוט. בפקע אתה יכול לראות את התקדמות התהליך לפי דיווחי הייצור באיזה תחנה התהליך נמצא,אתה יכול להוציא פק"ע לקב"מ, מהדורות לפק"ע ועוד. אם אתה עובד במערכת תעשייתית לדעתי ניהול באמצעות פקעות עדיף.
לגבי מסמך בכרטיס פריט:
אם אתה רואה את הנתיב זה אומר שלא רשמת את כולו, אם תלחץ F6 על הנתיב אתה "תובל" אל מיקום הקובץ.
יש 2 שיטות לצרף קובץ:
1.קליק ימני>>>יבא, זה אומר שאין לינק החוצה לקובץ, כמו COPY ו PASTE
2.לצרף את הקובץ ואז יש לינק החוצה.
יניב
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.