ניפוקים לרצפת ייצור

פורומים שימוש במערכת ניפוקים לרצפת ייצור

משתתף
    שלום לכולם,

קראתי על זה פה ולא כל כך הצלחתי להבין איך לעבוד עם התכניות הקיימות:

אני מייצר מוצרים ולכן פותח פקעות.
    הפקעות שלי מחולקות לכל מיני רצפות ייצור והחו"ג מוגדר בBULK ולכן לא מנופק לפקע אלא מקוזז מהפקע בזמן דיווח הייצור.

אני הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להריץ דוח שאומר לי מה עלי לנפק לאותה רצפת ייצור ספציפית בשביל לענות על כל החוסרים של הפקעות הפתוחות לאותה רצפת ייצור

מקווה שהצלחתי להסביר 🙂

תודה
    אורי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    אני לא ידוע אם קיים דו"ח סטנדרטי, אבל ירשתי (ולאחר מכן שיפרתי) דו"ח שנותן את מה שאתה מבקש. באופן כללי, דו"ח כזה אמור להסתכל על רשימות הזווד של פק"עות משוחררות ועבור כל פריט R לסכם לפי מחסן הפעולה שנמצאת בפק"ע. כך תוכל לדעת כמה נדרש מכל פריט לכל מחסן. במקביל צריך להסיר מהמספר הזה את המלאי שכבר קיים ברצפת היצור. היתרה – מה שנותר להעביר.

התוכנה שירשתי עובדת בצורה קצת שונה: היא מכינה תעודת העברה בין מחסנים על בבסיס הזמנות לקוח בעלות תאריך אספקה זהה. הכמות שעל המחסנאי להעביר אינה נמצאת בשדה "כמות" בשורות התעודות אלא בשדה "כמות בהזמנה".

YairM
    משתתף
    אין במערכת דוח כזה מובנה,לאחר הרצת התוכנית הכנת ניפוקים לרצפה,תוכל לראות את הניפוק שהוכן במסך ניפוקים למלאי רצפה,במסך הבן ניפוקים למלאי רצפה פירוט ,תוכל לראות לכל שורה לאיזה מחסן רצפה היא מנופקת.

לשאלתך,תוכל לבצע שאילתא ולשלוף רק שורות שבשדה למחסן ,מוגדר מחסן X,או לחלופין לשלוח את כל שורות הפירוט לאקסל ושם לבצע מיון או סינון שיציג לך את הנתונים כפי שתרצה.

גמר חתימה טובה.

אורי כרמי
    משתתף
    תודה רבה! ננסה מחר

אורי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.