› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › ניקוי ערכים ממשק קלט
- This topic has 11 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 7 חודשים by אורן קפלן.
- אוגוסט 11, 2009 בשעה 12:27 pm
שלום,
בניתי פרוצדורה עם ממשק של קלט מהמשתמש.
כיצד אני יכול לגרום לכך שבכל פעם שהפרוצדורה מופעלת הערכים הקודמים שהוזנו ע"י המשתמש יימחקו?
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
- Replies
-
- אוגוסט 12, 2009 בשעה 10:58 pm
תעמוד על פרמטר הקלט
תרד למסך הבן "פרמטרים לפרוצדורה – הרחבה"
בעמודה סוג בחר ב dעלה חזרה לפרמטר הקלט ורשום בשדה קלט את ערך ברירת המחדל לפרמטר הקלט(גרש גרש למחרוזת ריקה, 0 למספרים)
- אוגוסט 13, 2009 בשעה 9:42 am
תודה- מרץ 16, 2010 בשעה 12:02 pm
האם ישנה דרך ליצור ברירת מחדל קבועה לשדה קלט שהינו רשימת בחירה (כלומר הסוג הינו 'C' )?- מרץ 17, 2010 בשעה 11:13 am
אפרט:
יש לי בפרוצדורה קלט שהינו רשימת בחירה שמוגדרת במסך הבן של הפרמטר , במסך שנקרא "פרמטרים לפרוצדורה הרחבה",במסך זה בשדה "סוג" מוגדרת האות 'C' ("בחירה פשוטה").
ערכי רשימת הבחירה מגיעים מטווח של הודעות בפרוצדורה.אני הייתי רוצה לקבוע ערך ברירת מחדל שמור עבור פרמטר זה וכפי שציינת על מנת לקבוע ערך ברירת מחדל שמור יש להשתמש בסוג 'd' , אך כאן כבר מוגדר סוג 'C'.
האם תהיה אפשרות להגדיר ברירת מחדל שמורה עבור פרמטר מסוג רשימת בחירה?תודה רבה,
שירה- מרץ 17, 2010 בשעה 6:14 pm
היי שירה,
תעיפי מבט בפרוצדורה 'הוספת פריטים ללקוח' בה יש אפילו טקסט ראשוני שאינו אופציה בתוך שדות בחירה. אני מתאר לי שבאותה מידה ניתן גם להכניס מידע שימושי.בהצלחה
אורן
- מרץ 22, 2010 בשעה 10:30 am
היי ליאור,
אני רוצה להיות תמים לרגע ולשאול על הקוד שאני הצעתי לה להסתכל עליו – מה הוא עושה ששונה מקביעת "ברירת מחדל"?אורן
מוצגות 11 תגובות – 1 עד 11 (מתוך 11 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.