› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › נתונים מוכפלים
- This topic has 13 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 10 חודשים by
sayo.
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
- Replies
-
- נובמבר 2, 2016 בשעה 4:20 pm
ככל הנראה יש לך קיבוץ בדו"ח ואז כשאת מציגה את הדו"ח את רואה פעם אחת בעוד שבשליחה לאקסל האקסל לא יודע לקבץ את הנתונים כמו הפריוריטי (בהנחה שאת עושה ייצוא לאקסל בהפעלת הדו"ח ולא קודם מוציאה פלט של הדו"ח ומתוכו את מוציאה לאקסל) .- נובמבר 2, 2016 בשעה 5:25 pm
כן כי זה דו"ח טבלאי
שיחקתי הרבה עם הקיבוצים אבל עדין לא מצליחה להבין למה ההכפלה…- נובמבר 2, 2016 בשעה 6:00 pm
טוב מצאתי את הבעיה
מכיוון שזה דו"ח רב חברתי אז הוא הכפיל לי את כל הנתונים פר כל חברה…- נובמבר 2, 2016 בשעה 6:14 pm
שאלה נוספת לגבי דו"ח זה,
הפרוצדורה מכניסה חשבוניות + ת.משלוח לטבלה זמנית אך הדוח מציג לי רק את החשבוניות ואם אני שמה במרחאות את קטע הקוד של החשבוניות אז הת.משלו מופיעות לי
ממה יכול לנבוע?- נובמבר 2, 2016 בשעה 6:50 pm
אני לא יודע לאיזה טבלה זמנית את מכניסה אבל לפי מה שאת מתארת הייתי בודק את המיפתוח של הטבלה ואיך את ממלאה אותו בהכנסת הנתונים.- נובמבר 2, 2016 בשעה 7:11 pm
ל-GENERALLOAD
למפתח LINE אני מכניסה את הערך SQL.LINE
יש לי 4 חלקים שאני מטעינה נתונים לטבלה: פעם של חשבוניות ופעם של ת.משלוח כפול 2 חברות
כרגע מוצג לי רק החשבוניות משתי החברות- נובמבר 2, 2016 בשעה 7:17 pm
קצת קשה לדעת בלי לראות את הקוד אבל:
1. תבדקי שאת מקדמת נכון את ה sql.line לפני כל קטע קוד של ה insert.
2. תבדקי מה נכנס לתוך ה generalload כדי לדעת האם רשומות תעודות המשלוח נכנסות בכלל לטבלה. אם כן אז ככל הנראה הן נופלות בדוח. אם לא אז הבעיה בהכנסה לטבלה.- נובמבר 3, 2016 בשעה 11:10 am
אבל בשתי קטעי הקוד של החשבוניות אני לא מקדמת את השורה ובכל זאת נכנסים לי כל החשבוניות מחברה אחת ואז כל החשבוניות מחברה שנייה…
לטבלה נכנס רק החשבוניות- נובמבר 3, 2016 בשעה 11:40 am
אז לפי מה שאת אומרת הבעיה בשאילתות INSERT שמכניסות את תעודות המשלוח ל – GENERALLOAD .
תבדקי שאת מכניסה את המפתח כמו שצריך וכמובן שהשאילתא נכונה ולא "נופלת" כלומר, לא מחזירה רשומות .הפקודה של SQL.LINE רק ממספרת בסדר רץ את הרשומות שחוזרות מהשאילתא .
את חייבת לפני כל שאילתא של INSERT להגדיל את נקודת הייחוס של ה – SQL.LINE, ע"י מציאת הערך המקסימלי של LINE ולהוסיף לו את SQL.LINE .- נובמבר 6, 2016 בשעה 6:05 pm
אבל אני כן מקבלת רשימה של כל החשבוניות מחברה אחת וגם כל החשבוניות מחברה שניה אך אני לא מקבלת את תעודות המשלוח.
שיניתי שיכנס ל-LINE
MAX(SQL.LINE)+1
ועדין לא עוזר- נובמבר 6, 2016 בשעה 7:02 pm
לא את הערך המקסימלי של SQL.LINE אלא של ה – LINE ב – GENERALLOAD , תוציאו אותו למשל למשתנה ואז : (1+ sql.line +( :maxline כאשר maxline הוא הערך המקסימלי של LINE ב – GENRALLOAD .
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.