› פורומים › שימוש במערכת › סגירת הזמנת לקוח ע"י חשבונית
- This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 10 חודשים by yitzchok.
-
- ינואר 6, 2017 בשעה 3:30 pm
לדעתי זה דורש פיתוח, אני הייתי משנה את התכנית של סגירת חשבונית שתקים תעודת משלוח במקביל לסגירה וככה גם ההזמנה תסגר.בכל אופן, לפי דעתי יש פה צוות שפיתח תכנית כזו – אני לא בטוח אבל אני חושב שמשתמש בתור MARK יכול להציע לך פיתרון שכבר קיים. (מזיכרון של הודעות קודמות בפורום).
- ינואר 6, 2017 בשעה 4:58 pm
אני חושב שחשוב שקובי יחזור על עצם הדרישה שלו.הרי למה מתבקשת חשבונית מרכזת? כי רוצים חיוב וסגירת הזמנה אבל ללא אספקת סחורה (תנועת מלאי)?
אלעד הציע פיתוח שתפתח תעודת משלוח אבל אם כבר תהיה תנועת מלאי למה לא לעשות חשבונית מס וזהו? גם אם רוצים לסגור כמה הזמנות בבת אחת (בחשבונית אחת) חשבונית מס נותנת מענה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 6, 2017 בשעה 5:26 pm
הדרישה היא שחשבונית מרכזת תסגור הזמנת לקוח,
אנו מוכרים שירות ולא מוצר לכן נושא תעודת המשלוח לא רלוונטי.
בשביל לפשט את ההסבר יש לי 2 סטטוסים:
1. בוצעה – כלומר השירות ניתן ללקוח וניתן לחייב
2. יצאה חשבונית – כלומר הופקה חשבונית ללקוח וההזמנה סגורה.לאחר הפקת חשבונית מרכזת הסטטוס משתנה אוטומטית בהזמנת הלקוח מ"בוצעה" ל "יצאה חשבונית" רק אם אני נכנס להזמנת הלקוח ומסמן שם את הדגל "הזמנה סגורה".
הבעיה היא שזה מצריך אותי לחזור למסך הזמנת לקוח אחרי הפקת החשבונית.
אם אני מסמן את הדגל "הזמנה סגורה" לפני שאני מפיק חשבונית אז כאשר אני בוחר במסך חשבונית מרכזת את הזמנת הלקוח הוא לא טוען לי את פרטי ההזמנה כי מבחינתו ההזמנה כבר סגורה.תודה לכם על התגובות עד כה…..
קובי
- ינואר 6, 2017 בשעה 5:59 pm
לא ברור לי לגמרי למה אתה דווקא צריך חשבונית מרכזת ולא חשבונית מס?אם כמו שרשמת שאתם מוכרים שרות ולא מוצר,וחשבונית מס יוצרת לך מלאי במינוס,זה כיוון שהפריטים בחשבונית מוגדרים כמנוהלי מלאי,תוכל להוריד את הסימון בכרטיס הפריט ,ואז תוכל להשתמש בחשבונית מס שתסגור את ההזמנה באופן אוטומאטי.
אם יש לך צורך אחר ומיוחד לחשבונית מרכזת,נשמח לשמוע מהו,בכל אופן בסטנדרט חשבונית מרכזת לא סוגרת הזמנה.- ינואר 6, 2017 בשעה 7:39 pm
תודה,אנחנו עובדים עם חוזי שירות לצורך אחר ומשתמשים בחשבונית מרכזת, לא רצינו לסבך את מנהלי החשבונות ולהכניס גם חשבונית מס.
ידוע לכם אם ניתן לפתח פיתרון כזה?קובי
- ינואר 7, 2017 בשעה 8:24 pm
בוודאי שאפשר לפתח,אבל לטעמי בזבוז זמן וכסף,(אבל זה כבר שיקול שלך).היות והמנגנון קיים במערכת,רק צריך להשתמש בחשבונית מס,שהעבודה איתה לא מסובכת יותר מחשבונית מרכזת,פשוט כל אחת מהחשבוניות מתאימה לצורת עבודה שונה.
- ינואר 7, 2017 בשעה 10:35 pm
אפשרות אחרת זה לשנות קצת את התהליך של דיווח אספקת השירות.הרי תעודת משלוח מעידה על אספקת המוצר או השירות שבהזמנה וסוגרת את ההזמנה.
כאמור אם המוצר לא מסומן לניהול מלאי אז נרשמה תנועה אבל היא לא עושה כלום למלאי.
אבל מצד שני תעודה זו מתחילה כלא מחויבת (עד שתחויב) וזה יתן לכם אפשרות לעקוב בתוך המערכת אחרי ההזמנות שבוצעו ולא חיובו (להבדיל מאלה שלא בוצעו עדיין).
אם דיווח כזה לתעודה אפשרית, על ידי עובדים אחרים, העבודה של הנה"ח תצא עקבית, דרך חשבוניות מרכזות אך ללא הצורך לסגור הזמנות.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.