› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › סגירת חשבוניות
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 6 חודשים by קוקו.
- Replies
-
- יוני 2, 2011 בשעה 4:50 pm
יש דגל "לבדיקה" בסטטוס החשבונית. אם התהליך שלך יחייב מעבר דרך סטטוס המסומן בדגל זה. לא ניתן יהיה לסגור את החשבוניות לפני שינוי הסטטוס- יוני 2, 2011 בשעה 4:55 pm
לא כ"כ עוזר, כדי למנוע סגירה גורפת אני צריך להדליק את הדגל הזה בכל הסטטוסים שנעשה בהם שימוש במערכת ואחרי שהתנאי "התרצה" לנקות את הגדל הזה…. לא כך ?- יוני 2, 2011 בשעה 5:01 pm
לא הבנתי אותך
תדליק את הדגל בסטטוס טיוטא, תכניס עוד סטטוס "מוכנה". ורק אחרי שהם יעבירו למוכנה יהיה אפשר לסגור חשבונית.
אם אתה בכלל לא רוצה שתהיה אפשרות של סגירה גורפת – פשוט תסיר להם את ההרשאה לתוכנית- יוני 2, 2011 בשעה 5:33 pm
הכוונה לא לאפשר סגירת חשבוניות בהתקיים תנאים שונים, למשל, אם לא הוזן שער דולר עם ערך של היום וכו'
אני לא רואה איך אני יוצא מזה עם שינוי סטטוסים או הרשאות …- יוני 2, 2011 בשעה 5:44 pm
תאפשר ב BPM מעבר מסטטוס המסומן לבדיקה לסטטוס שאינו מסומן כאשר כל התנאים מולאו. אם ישנם תנאים שאינם מכוסים במסגרת הכלים הקיימים (קרי שדות שאינם במסכי החשבונית) – צריך לפנות לפתרון הכולל פיתוח.(אגב ישנו ממשק אוטומטי לעדכון שערי המטבע מבנק ישראל).
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.