› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › עדכון מקסימום תאריך אך עם תנאי נוסף
- This topic has 48 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 5 חודשים by
yitzchok.
-
- ינואר 23, 2017 בשעה 1:58 am
בשדה "בטוי/תנאי" במסך בן עבור העמודה השניה כתבי>= MIN(datecolumn1)
כאשר datecolumn1 זה התאריך הראשון בפורמט TABLE.COLUMN
כאן ההנחה שמה שאת רוצה לעשות זה רק להביא שורה בתוצאות כשהמקסימום של השני גדול מ- או שווה למינימום של התאריך הראשון.
ולא לחשב מקסימום ומינימום של התאריכים האלה כששני (בכל שילוב של השנים, לא הגדול בין כולם) גדול/שווה הראשון שמולו (ולא רק הקטן ביניהם)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 23, 2017 בשעה 5:04 pm
את יכולה להעלות צילומי מסך?ואשרי בבקשה שאם את מורידה את הביטוי שהדו"ח עובד נכון אך ללא הסינון הנדרש
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 23, 2017 בשעה 5:09 pm
צילום מסך של השגיאה?
כי זה מה שרשום בשגיאה:
דו'ח repprep.q', line 14: parse error at or near symbol <= :SARA_RETURNS'וכן, הדו"ח עובד תקין ללא הביטוי.
אני אציין שלשתי עמודות הוספתי מינימום ומקסימום בחישוב עמודה
- ינואר 23, 2017 בשעה 5:31 pm
התכוונתי לצילום מסך של החחק הרלוונטי של מחולל הדו"חות.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 23, 2017 בשעה 6:05 pm
- ינואר 23, 2017 בשעה 8:08 pm
זה משמש לעמודה מחושבת שכוללת פונקצית קיבוץ, אבל אז הטקסט מהווה ביטוי וכאן נדרש תנאי על הקיבוץ.
למי שמבין בשאילתא שתווצר מתוך ההגדרה שבמחולל, אנחנו מנסים להשיג תנאי בעזרת HAVING.
לדעתי מה שאני הזכרתי (להוסיף תנאי על עמודה שמסומן ב-I או M) זה הדרך אבל לא בדקתי (אבל כן ראיתי דו"חות כספיים בהם יש שימוש בשיטה זאת לקבל HAVING ב-SQL)
ראשית כל רציתי לוודא ש-sayo בנתה את הצורה לה התכוונתי ולא עשתה משהו אחר כי לא הייתי מספיק ברור.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 24, 2017 בשעה 9:13 am
- ינואר 24, 2017 בשעה 11:30 am
1. בדוגמה שלך אתה לא משווה בין אגרגציה לאגרגציה שזה מה שנדרש כאן כמה שאני מבין
2. נניח שיתוקן כך, מה יעשה את הדבר הזה ב having ולא ב where? אולי אם תעשה I או M על ה dummy אבל אם כבר איך זה שונה ממה שהצעתי?אני עדיין רוצה לראות את השאילתא/מחולל. יש גבול כמה אפשר לעזור באופן עיוור .
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 24, 2017 בשעה 11:33 am
- ינואר 24, 2017 בשעה 11:41 am
אני מסופק.
אולי תרצה להביא ראיה?
הרי לא מדובר ב"שקול" כאן.
מה שיש במחולל דו"חות מתורגם בסופו של דבר לשאילתא מתאים ל-sqli.
וצריך להיות למנגנון זה סיבה מסודרת לשים תנאי ב having במקום ב where ונראה לי שמה שיגרום לכך זה פשוט שיהיה תנאי ביחד עם פונקצית קיבוץ.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 24, 2017 בשעה 1:14 pm
לא, כי כבר שמתי I בעמודת התאריך הראשון ו-M בעמודת התאריך השני.- ינואר 24, 2017 בשעה 1:40 pm
כפי שאני כבר כתבתי ונעם אישר, לא נוכל לעזור עוד בלי צילום מסך של מחולל הדו"חות – בעיקר הגדרת העמודות.יכול להיות שהיתה באיזה שלב אי הבנה ואנחנו לא מדברים על אותם דברים. צילום מסך יתן לנו לכוון אותך באופן ברור.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.