› פורומים › שימוש במערכת › עדכון שערי מטבעות
- This topic has 11 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 4 חודשים by
Miki.
- ינואר 3, 2012 בשעה 5:24 pm
שלום חברים,הרצתי את הפרוצדורה "טעינת שערי מטבע -בנק ישראל", נתקבלה הודעה שהשערים עודכנו בהצלחה במערכת אך משום מה איני רואה בפועל את השערים העדכניים של המטבעות (מאתמול למשל ) במסך "רישום שערי מטבע" או בדוח "רישומי שערי מטבע" לפי תאריך שער. כיצד מטפלים בבעיה כזו?
אודה מראש על עזרתכם הדחופה!
מיקי
- Replies
-
- ינואר 3, 2012 בשעה 7:00 pm
שלום מיקי
תבדוק אם קוד המטבע אצלך במערכת מוגדר בדיוק כפי שמוגדר באתר בנק ישראליאיר
- ינואר 3, 2012 בשעה 7:40 pm
יאיר היי,ראשית תודה על תשובתך!!
בהמשך להצעתך, היכן בעקרון אני מוצא את הקוד המטבע באתר בנק ישראל? האם הממשק במערכת לא מבצע זאת בעצם? ומהי תכלית ההודעה שניתנה מהמע' שזה בוצע בהצלחה?
בברכה,
מיקי- ינואר 3, 2012 בשעה 8:16 pm
הי מיקי
אתה יכול לבדוק בקישור http://www.bankisrael.gov.il/heb.shearim/index.php לאחר שתיכנס לקישור זה בצד שמאל למטה מופיע קובץ XML של שערי חליפין תבדוק שקוד המטבע בקובץ זה זהה לקוד המטבע במערכת
לדוגמא דולר אמריקאי מופיע בקובץ כ-USD אם אצלך במערכת הוא מוגדר כ-$ לא תהיה קליטת שער.יאיר
- ינואר 4, 2012 בשעה 12:29 pm
יאיר היי,ראשית, תודה על תשובתך. בדקתי את הקובץ XML שציינת ועל פניו נראה שקודי המטבעות תקינים (לפחות לגבי אלו שאנו משתמשים ברציפות) ועדיין זה נותן עדכון אחרון מתאריך 30.12.11 ולא עדכן שערים מאתמול ושלשום. האם צריך היה לעשות אתחול במסך כלשהו או לבצע הגדרות כלשהן בגלל שזו שנה חדשה?
🙂
מיקי
- ינואר 4, 2012 בשעה 12:59 pm
הי מיקיהאם אתה מריץ את הממשק לעדכון שערים מאותה חברה כל הזמן?ובאותה חברה אתה לא רואה את עדכון השערים?
כי אם אתה עובד בסביבה רב חברתית ואתה רוצה שהממשק יעדכן את השערים בכל החברות אתה צריך לסמן את העמודה עדכון שערים רב חברתי במסך חברות.יאיר
- ינואר 4, 2012 בשעה 1:20 pm
יאיר הי,אני בעקרון מריץ זאת דרך החברה הראשית וכל היתר מסומנות כרב חברתיות גם לעדכון שערים רב חברתי. בכל החברות אני לא רואה את העדכון כולל בחברה הראשית.
מיקי
- ינואר 4, 2012 בשעה 2:55 pm
הי מיקילצערי אין לי עוד דרך לדעת מה השתבש אצלך
אם כפי שאתה טוען שהכול עבד בסדר עד 30/12/11,אז בדוק מה השתנה אצלך מאז ואולי תעלה על הבעיה.
המעבר לשנת 2012 לא דורש הגדרות נוספות לטעינת שערי מטבע.בהצלחה
יאיר- ינואר 4, 2012 בשעה 4:32 pm
שמעתי מלקוח שלי שבנק ישראל שינה את מבנה הקובץ שלו וכעת הוא לא מתאים למערכת.
לא בדקתי בעצמי. אז עד שאשבל יתקנו את זה. תקלוט שערי מטבע ידנית- ינואר 4, 2012 בשעה 4:49 pm
ליאור ויאיר היי,לא ידוע לנו האמת על השינוי שאתה ציינת ליאור. אני אבדוק זאת במקביל בהמשך להרצת השערים. אנחנו בעקרון פתרנו את הבעיה – מסתבר שבנק ישראל למרות התאריך, הוא לא פרסם שערים עד אתמול ולכן העדכון במערכת לא בוצע למעשה. היום הרצנו שוב והשערים נקלטו הצורה נכונה עם תאריך של 3.1.
בברכה,
מיקי- ינואר 4, 2012 בשעה 4:50 pm
שלום ליאור
אני בדקתי והצלחתי לבצע טעינה מקובץ בנק ישראל.יאיר
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.