› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › עזרה בדוח
- This topic has 6 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
- יוני 17, 2019 בשעה 6:21 pm
- Replies
-
- יוני 18, 2019 בשעה 10:10 am
בדו"ח פשוט (לא כחלק של פרוצדורה) די קשה לעשות את מה שנדרש מאחר וצריך לנתק את ערך הפרמטר (Y/N) מהשדה (USERSB.INACTIVE).בפרוצדורה, צריך להגדיר פרמטר מסוג CHAR כאשר במסך הבן "פרמטרים לפרוצדורה" יהיה מוגדר עם סוג Y, אשר הופך אותו לבוליאני. נניח שקוראים לפרמטר FLG. בשלב SQLI נדרש ביטוי כזה:
AND USERSB.INACTIVE (:$.FLG = 'N'? 'Y' : '!')
אם ערך הפרמטר N, הביטוי יחזיר רק רשומות בהן INACTIVE שונה מ-Y (דהיינו, כל מי שפעיל). אם ערך הפרמטר Y, אזי הביטוי יחזיר !: בכל הרשומות הערך INACTIVE יהיה שונה מזה, לכן תקבלי את כל הרשומות.אפשר לקרוא לזה "תכנות הפוכה": היא נדרשת מפני שבדרך כלל רוצים לסמן רק את החריגים – לכן שם השדה INACTIVE. אם שם השדה היה ACTIVE, לכאורה היה צריך לסמן את כולם ורק להסיר כאשר מישהו עוזב.
- יוני 18, 2019 בשעה 10:39 am
אם אני זוכר נכון יש שם חיתוך מותנה (USERSB?) ואם זה ככה אז סתם תנאי לא יעבוד, צריכים תת-שאילתא (NOT IN או NOT EXISTS)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 18, 2019 בשעה 10:55 am
- יוני 18, 2019 בשעה 4:28 pm
- יוני 18, 2019 בשעה 11:30 pm
השאלה שלך לא ברורה."כי זה דוח הרשאות"
יש משהו מיוחד בדו"ח הראשות?
את מתחילה מדו"ח סטנדרטי? או בונה דו"ח מכלום?אנחנו לא יודעים מה את עושה
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 20, 2019 בשעה 10:09 am
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.