עיצוב שדות

משתתף
    none
    היי
    איך אני יכולה לשנות את השם לפרמטר מסוים במסך לקוחות
    מבלי שישתנה אותו פרמטר בשאר החברות הקיימות במע'
    ניסיתי עם טאבולה דרך עיצוב שדות ואז ראיתי ששם הפרמטר השתנה בכל החברות את זה אני לא רוצה , שינוי שם הפרמטר יהיה רק בחברה אחת איך עושים את זה ?
    תודה
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    למיטב ידיעתי אין אפשרות כזאת.

עיצוב ע"י טבולה קובעת לכל המשתמשים וע"י משתמש קבוצת הרשאות למשתמשים קשורים. גם אלה וגם עיצוב אישי חלים בכל החברות.

אני לא זוכר שום הגדרת עיצוב בכלי עיצוב שהוא ברמת חברה.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    snoof123
    משתתף
    עיצוב שדות הוא רב חברתי, מופרד ע"י שפות ומשתמשים (מנהל קבוצת הרשאות מחזיק את העיצובים של כל הקבוצה שלו כל עוד לא היה שינוי במסכים למשתמשי קצה באופן ספציפי).

כדי לשנות שם של שדה במסך לפי חברות שונות, ניתן להשתמש בטריגר PRE-FORM ולאתחל משתנים בהתאמה.
    מצורף הסבר מהSDK:

Changing Column Titles Dynamically
    Column titles can be set dynamically, so that they are assigned when the user enters the form. This option is available for forms that are not screen-painted and which have a value of T in the One-to-many column of the Form Generator. To change the column title, use a variable made up of the form name, the title name and "TITLE".
    Example: To change the title of the "TEST" column in the "MY_FORM" form to "New Title," write in the PRE-FORM trigger: MYFORM.TEST.TITLE = 'New Title'; See also the FRGROUPS_DET form.

yitzchok
    משתתף
    IL
    אלעד, רעיון מצוין! פעם ראיתי את זה אבל לא זכרתי
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.