› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › פירוק ברקוד במסך קבלת סחורה מספק
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 3 חודשים by מיכאל בלונדר.
- אוגוסט 5, 2009 בשעה 5:34 pm
שלום
אני מנסה לפתח את הדבר הבא:
בעת ביצוע קבלת סחורה מספק המשתמש מזין את כל הנתונים במסך האב ויורד למסך הבן "קבלת סחורה מספק – פירוט".
המשתמש סורק את הברקוד (שבתוך הברקוד מוכלים הנתונים הבאים : מק"ט,כמות ומספר אצווה) והמערכת באופן אוטומטית תדע להזין את השדות : מק"ט , כמות ואצווה מתוך הנתונים המופיעים בברקוד.
למישהו יש רעיון?
תודה.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- Replies
-
- אוגוסט 5, 2009 בשעה 6:55 pm
קורא ברקוד ניתן לתכנת כך שלאחר קריאה הוא יוסיף גם TAB שיחריח מערכת לצאת משדה הנוכחי להבא בתור. לכן יש אפשרות להוסיף במסך שדה פרטי שאליו יוקלדו נתונים ע"י קורא ברקוד וב-POST-FIELD לפענח את הערך שהוזן ולעדכן שדות מתאימות בהתאם.- אוגוסט 5, 2009 בשעה 7:01 pm
עם איזה פונקציות SQL אני יכול להשתמש על מנת לפרק את הברקוד?- אוגוסט 5, 2009 בשעה 8:54 pm
הרבה יותר פשוט
1. עצב מסך כך ששדה ראשון יהיה מקט שני כמות
ושלישי שדה מנת ספק
2. דבר עם החברה ממנה קנית את קורא הברקוד ותבקש ממנה לפצל את הקריאה לשלש שדות והיניהם קריג' רטרן
אופציה אחר וקצת יותר ארוכה היא להגדיר שדה קלט בשורה אשר יקלות את הקריאה ואתה תפצל אותה לבד באמצעות משפטי SQL
מקווה שעוזר- אוגוסט 6, 2009 בשעה 9:28 am
עופר היי
האם אתה יכול לפרט לגבי מה שכתבת:"2 . דבר עם החברה ממנה קנית את קורא הברקוד ותבקש ממנה לפצל את הקריאה לשלש שדות והיניהם קריג' רטרן"
הכיוון הזה נראה לי אבל אני צריך הסבר מפורט.
תודה.- אוגוסט 6, 2009 בשעה 11:11 am
Slayer
יפה!
רעיון טוב , אני אלך על זה.
תודה. B)- אוגוסט 8, 2009 בשעה 2:32 pm
1 סדר את המסך כך ששדה ראשון יהיה ברקוד מוצר שדה שני פק"ע ספק ושדה שלישי תאריך פג תוקף
2. רוב הסופונים ניתנים לתיכנות על ידי החברות שמכרו אותם
3 יש לתכנת את המוספון כך שיקרא את כל רצף המספר אולם אחרי הברקוד יקיש אוטומטית ENTER כך שלמעשה לאחר קריאת הברקוד של המוצר הסמן יעבור לשדה פק"ע אוטומטי שם ימולא שדה הפקע על ידי קורא הברקוד וניד הקורא יקיש ENTER כך שלשדה השלישי יגיע אוטומטי שדה תאריך תפוגה.
במידה ועדיין לא ברור צור קשר
ל 054-5323785
עפר- אוגוסט 9, 2009 בשעה 8:54 am
תודה על הפירוט אבל פתרתי את זה דרך יצירת טריגר במסך קבלות סחורה מספק אשר מפרק את הברקוד ומכניס את החלקים במקומות הנכונים.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.