אהלן,
אני מנסה לבצע פיתוח עצמאי של דו"ח שיאפשר לקבל פלט תאריכי הספקת רכש של מוצרי גלם.
כל זאת תוך כדי הקשת מק"ט מוצר אחד שציג את חומרי הגלם עם התאריכים.
כן הצלחתי להציג בדו"ח את מק"ט האב עם רשימת הבנים, אך איני מצליח לקשר אותם עם תאריכי ההספקות המופיעים במסך "פירוט הזמנות רכש פתוחות".
אשמח אם אוכל להעזר בכם לגבי איך אני מקשר את המק"טים למסך זה ומאפשר ממנו פלט לדו"ח.
הי
עקרונית אתה יכול לבצע חיתוך לפי מק"ט עם שורות בPORDERITEMS ש CLOSED שלהן הוא ריק.
קח בחשבון שייתכנו כפילויות של שורות. ז"א אם יש לך מק"ט X ברשימת הבנים והוא מופיע בשלוש שורות הזמנות רכש נפרדות, אתה תראה אותו בדוח שלוש פעמים
היי,
תודה על התגובה.
אסביר לעומק את הבעיה שכרגע.
בניתי דו"ח שמאפשר להכניס קלט לעמודת מק"ט (שאליו כרגע אני מכניס ידנית את כל המק"טים של מוצר מסויים (F6 ושפיכת המק"טים לשם) המאפשר לי לראות את תאריכי ההספקה של הזמנות הרכש הפתוחות הקשורות לאותם מק"טים שמהווים חומרי גלם.
אני הייתי מעוניין לאפשר למשתמש להכניס מק"ט מוצר אב שאוטומטית ישפוך את המק"טים של הבנים בעץ מוצר שלו ולהם יתן את הפרוט לדו"ח שבניתי.
ניסיתי ליצור זאת מדו"ח אחר שראיתי שקיים במערכת ולנסות בעצם לעצב משהו מתוך זה. לא הצלחתי, כי הדוחות הללו מבוססים על חיתוך עמודה בבנים וזה לא מאפשר לי לקשר אותם למק"טים האלו בדו"ח שבניתי.
האם יש לכך פיתרון?