› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › פיתוח מסך בן חדש
- This topic has 8 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
- נובמבר 13, 2018 בשעה 5:32 pm
שלום לכולם, אני מפתחת מסך חדש עם מסך בן.
במסך האב הכל תקין.
עבור מסך הבן ישנו מפתח A שאמור להתמלא במספור רץ , הוא המפתח הראשי של הטבלה במסך בן וישנו מפתח U שמתקשר למסך אב .
כשאני מנסה למלא נתונים בטבלה , אני מזינה נתונים בשורה וכשאני יורדת שורה , הנתונים מהשורה הראשונה מועתקים לי באופן אוטומטי.
כשאני יוצאת ממסך הבן נשארת שורה אחת (השורה הראשונה שהכנסתי )
מישהו יודע לזהות את התקלה ולהגיד לי מהיכן נובעת הבעיה ?
תודה רבה מראש.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- Replies
-
- נובמבר 14, 2018 בשעה 12:05 am
היי , אני חושבת שמצאתי את הבעיה, עדיפות המפתח שלי היתה לא תקינה..- נובמבר 15, 2018 בשעה 10:57 pm
היי, אשמח להתייעצות בנושא. קרה לי במסך נוסף ושם אין קשר לעדיפות מפתח .
מישהו יכול לעזור ולומר מדוע יכול לקרות מצב ששורות מוכפלות ?
מדובר כשהמפתח מורכב ממפתח A ומפתח U נוסף.תודה רבה
- נובמבר 16, 2018 בשעה 10:45 am
יש מצב שהמפתח U שלך לא באמת ייחודי במצב שיצרת?
הוא מורכב רק ממפתח האב או שזה באופן הבא:
A – מפתח רץ
U – מפתח אב + עמודה נוספת כדי לייצר ייחודיות.A לא מספיק בשביל לייחד רשומה בפריוריטי.
- נובמבר 16, 2018 בשעה 12:43 pm
היי, תודה על המענה .
המפתח שלי מורכב מ
A – מפתח רץ
U – מפתח אב- נובמבר 16, 2018 בשעה 2:13 pm
היי,
תיארת לי 2 מפתחות.
אני מעוניין לדעת מאילו עמודות מורכב מפתח U בטבלת מסך הבן.מפתח A לא רלבנטי להרכבת מפתח U בפריוריטי, אם לא הגדרת שמפתח U מורכב משתי עמודות זו הסיבה שהרשומות לא נכנסות לך.
- נובמבר 18, 2018 בשעה 9:06 am
כפי שמוגדר כרגע, תוכל לרשום רק שורה אחת במסך הבן, כאשר לשורה הזו יהיה מפתח U של האב. שורה נוספת תקבל את אותו המספר, אך כיון שיש כבר רשומה כזו, היא לא תירשם. אתה צריך שני שדות במפתח ה-U, כאשר אחד הוא מפתח האב והשני משהו כמו KLINE, שממספר את השורות השייכות לאותו מפתח אב.אל תחשוב שמפתח A יכול לעזור לך במצב הזה. הוא נועד לטבלאות אחרות אשר מתחברות עם השורות.
- נובמבר 18, 2018 בשעה 2:00 pm
תודה רבה לכולכם, הבנתי את הטעות שלי.
נועם במקרה כזה שבו המפתח שלי מקושר למסך אב, כביכול אין לי צורך במפתח A ?
באילו מצבים נשתמש במפתח A ?- נובמבר 18, 2018 בשעה 2:20 pm
אתה חייב מפתח A רק אם תהיה התיחסות לטבלה הזו מטבלה אחרת. במקרה כזה, ערך ה-A נשמר בטבלה השניה ואז יש קשר הדוק בין השתיים (זה נקרא מפתח זר בלשון SQL). אם אין חיבור כזה, אין צורך במפתח A (אבל לא מזיק אם יש).לצערי, יש לא מעט מקרים בהם פריוריטי חוטאת בקטע הזה – למשל FNCITEMS (שורות תעודות כספיות). אין מפתח A, ומפתח ה-U מורכב משני שדות. לכן כל טבלה שמתחברת עם הטבלה הזו (למשל FNCITEMSA) צריכה להשתמש בשני שדות מפתח זר אף היא.
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.