› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › קישור לפריוריטי מאקסל
- This topic has 37 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 7 חודשים by
PriorityDev.
-
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 11:02 am
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 11:52 am
בס"דשלום נעם,
למה לא מומלץ?
אני עושה את זה במערכת חיצונית אחרת – עובד ללא בעיות כבר שנים.- אוקטובר 29, 2017 בשעה 12:01 pm
בס"דשלום,
אפענח לך את המחרוזת שנעם שלח:צריך ליצור היפרלינק באקסל שיכלול מחרוזת (string) מאין זו:
priority:priform@ORDERS:GL175108:testcompany:tabula_ini:1
כאשר להלן פירוט חלקי המחרוזת מימין לשמאל:
1. priority:priform@ – להשאיר ללא שינוי.
2. ORDERS – שם מסך במחולל מסכים, במקרה של קריאות שרות צריך להכניס כאן DOCUMENTS_Q.
3. : – ללא שינוי.
4. GL175108 – זהו מספר התעודה בפריוריטי שאליה המשתמש צריך להגיע.
5. : – ללא שינוי.
6. testcompany – שם חברה בפריוריטי.
7. :tabula_ini:1 – ללא שינוי.בהצלחה.
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 12:43 pm
אתה צריך ליצור היפרלינק באקסל בתבנית הנ"ל בכל דרך אפשרית.- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:14 pm
michaelm כתב:6. testcompany – שם חברה בפריוריטי.
הכוונה לשם הפנימי של החברה/סביבה. לא מה שרואים בכותרת המסך.
לגבי tabula_ini אצלי זה tabula.ini – יכול להיות שפרט זה השתנה בין גרסאות פרירויטי?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:29 pm
בס"דשלום ר' יצחק,
אתה צודק, לא דייקתי מספיק.- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:30 pm
התחיל לעבוד עם נקודה tabula.ini. הבעיה נכון לרגע זה דורש סיסמא.
בהקשת סיסמא מתריע על סיסמא לא נכונה. העניין ששם החברה בפריוריטי נרשם עם רווח וסלש. לדוגמא:
company/company2 LTD. השאלה האם זה יכול להיות הבעיה? ואיך אני אוכף את זה או ש יש כאן משהוא נוסף?- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:32 pm
בס"דאם הפריוריטי פתוחה באותה תחנה, לא אמור לדרוש סיסמה.
אם סגורה – ידרוש סיסמה ואין מה לעשות עם זה (למיטב ידיעתי).- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:36 pm
גם כשפתוח דורש סיסמא. אני מנחש שהבעיה ברישום שם החברה.- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:42 pm
בס"דכפי שיצחק ציין, שם החברה הנכון נמצא במסך:
מנהל המערכת > תחזוקת מערכת > טיפול בחברות > חברות
בשדה "חברה".- אוקטובר 29, 2017 בשעה 1:53 pm
- אוקטובר 29, 2017 בשעה 2:03 pm
נפתח בכל החברות ולאו דווקא בחברה הפתוחה כרגע – הרי בהיפרלינק יש שם חברה, זה מספיק.
לא, עדיין לא מבין למה לא מומלץ.
אני עובד כך שנים ושום בעיות לא עמדו בדרך.למה צריך לעבוד באקסל – זאת שאלה שאין לה שום קשר לשאלת הלינק לפריוריטי.
המציאות היא שמיליוני אנשים בעולם עובדים עם אקסל (וביניהם רבבות משתמשי פריוריטי), ולא כאן המקום לדון אם הם צודקים או לא.הלינק לפריוריטי יכול להיות בשימוש בכל מני מערכות חיצוניות (אצלנו למשל זה במערכת ה-BI הארגונית) ולאו דווקא באקסל.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.