קליטת חשבוניות ישנות למערכת

פורומים שימוש במערכת קליטת חשבוניות ישנות למערכת

משתתף
    שלום לכולם

אשמח להבין אם מישהו יודע כיצד ניתן להעביר חשבוניות פתוחות מתוכנה קודמת לתוך המערכת.
    יש חשבוניות שיצאו ללקוחות והתקבלו תשלומים עבורם וצריך להפיק קבלות.

בברכה
    bambi

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    האם העברתם יתרות פתיחה ?

אם כן אז במידה ותקלטו את החשובניות הישנות עלולה להיות כפילות ואזי יש לבצע חישובים של תנועות תיקוןת – כל התהליך זה מאוד מורכב ובדרך כלל בעת הסבות לא מבצעים אותו.

אם לא אזי ניתן לממשק את פרטי החשבוניות ובעת העברת יתרות הפתיחה יש להמנע מלהעביר את הסכומים פעם נוספת.

נעמה
    משתתף
    שלום עופר

לא העברנו יתרות פתיחה, אנו רוצים להעביר חשבוניות פתוחות בלבד. השאלה איך עושים את זה?

בברכה
    bambi

היי במבי,

באשף יתרות פתיחה קיים הסבר.
    חפשי את תת-הנושא: לרשום כל תנועה כספית הזקוקה להתאמה

מסלול: כספים > הנהלת חשבונות > תקופות כספיות > אשף יתרות פתיחה

אלון.

נעמה
    משתתף
    היי אלון

תודה, חשבתי כך לעשות, אבל אני לא מעלה את החשבונות בסוף דצמבר אלא דווקא רוצה להעלות אותם נניח היום.
    האם עושים את אותו דבר?

בברכה
    bambi

כן במבי.

בתאריך למאזן את מזינה את התאריך המבוקש (או תאריך האסמכתא של החשבונית).

הדוגמא שבאשף מתייחס להעברת יתרות מתוכנה קודמת לתוכנת הפריוריטי אשר לרוב מתקיימת בסוף שנת הכספים הקודמת. אני מניח שעשיתם מעבר לתוכנת פריוריטי לאחר תחילת סוף שנת כספים הנוכחית. אם כך המצב, אז להבדיל מהתיאור שבאשף, אין לך צורך להריץ את התוכנית העברת יתרות פתיחה.

אלון.

נעמה
    משתתף
    היי אלון

תודה, שני דברים בנושא הזה נוספים
    1. מישהו זרק לי במייל פרטי את האפשרות של ממשק לחשבוניות. יודע על זה משהו?
    2. אם אני עושה תנועת יומן לקוח כנגד יתרת פתיחה מה אני מבצעת ואיך אני מחברת אחר כך לקבלה.

בתודה מראש
    bambi

היי במבי,

1) לא ממש יצא לי להשתמש בממשקים להנהלת חשבונות. עד כה ביצעתי יבוא של תנועות פתוחות בעזרת אקסל בלבד.
    במודול הכספים ישנם ממשקים ליבוא ממערכות חיצוניות שונות. אולי משהו מהם מתאים לצרכייך.

2) על-ידי ביצוע התאמה לקבלה באמצעות 'ניתוח כרטיסים'. מסלול: כספים > הנהלת חשבונות > התאמות > ניתוח כרטיסים

בהצלחה,
    אלון.

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.