שאילתא לא מחזירה תוצאות למרות שיש נתונים בטבלה

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי שאילתא לא מחזירה תוצאות למרות שיש נתונים בטבלה

משתתף
    שלום,

יש לי המון מק"טים בטבלת כרטיס פריט, אני רואה אותם תחת הרשימה ב F6, אך כשאני מבקשת לשלוף את כל המק"טים (עם כוכבית), לא יוצאות תוצאות. זכור לי שנתקלתי במקרה כזה בעבר, וזה היה משהו עם ה DB, או תקשורת עם ה- DB, לא זוכרת מה בדיוק זה היה. אשמח לעזרה.

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    עשיתם פיתוחים במסך?
    זה אופייני לבעיה אם חיתוך לא נכון שמונע שליפת שורות בהרצת שאילתא אבל משיכת רשומה למסך ע"י הקלדת שדה מפתח – או ביצוע זום – כן מצליחה בגלל פעולה בשיטה אחרת.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    levi
    משתתף
    אז מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת לא הבנתי?
    אלמוני
    אורח
    דבר ראשון: לבדוק אם יש שליפה אוטומטית במסך.
    דבר שני: להיכנס ל"מחולל מסכים" עבור המסך הזה ולבדוק אם יש שדות עם קידומת פרטית. באותה הזדמנות יש לבדוק אם יש הפעלות מסך פרטיות, במיוחד PRE-FORM.
    אלמוני
    אורח
    לא שאלנו: האם הביעה קורה רק אצלך או אצל כולם? שליפה אוטומטית תסביר למה רק אצלך, בעוד שינויים בהגדרות המסך יסבירו אם לכולם יש בעיה.
    snoof123
    משתתף
    בגלל שאת אומרת שאת לא מקבלת בכלל תוצאות אז יש סיכוי שזו לא בעיה של ג'וין (חיתוך) שמפיל את הרשומות אלא צריך לעשות הכנת מסך מחדש.

נסי לעשות הכנת מסך מחדש, ואני ממליץ גם שתבדקי בכל עמודות המסך אם יש לך איזה חיתוך לטבלה אחרת שאתם הוספתם (פיתוח פרטי). אם כן, תשימי ליד המספר חיתוך שלו "?" (סימן שאלה) ויש מצב שזה ייפתר.

levi
    משתתף
    תודה, אבל הוספתי סימני שאלה ועשיתי הכנה מחדש ועדיין הנתונים לא נשלפים…
    levi
    משתתף
    כיצד אוכל לדעת במסך כרטיס פריט, אילו עמודות הן סטנדרט ואילו עמודות התווספו כפיתוח פרטי?
    Interlligent
    משתתף
    כפי שחברי רשמו,
    כנראה הוספתם שדות והחיתוכים מהטבלאות לא תקינות ו\או הגדרתם ביטוי באחד השדות שלא עומד בתנאים.

תבדקו ראשית את הפיתוחים הפרטיים (אם לא עקפתם את המערכת וביטלתם את האזהרה שלא מאפשרת להוסיף עמודות ללא קידומת),
    חפשי את כל השדות במסך עם קידומת.

במידה ויש פיתוחים פרטיים, יש לבדוק האם הפיתוחים תקינים.
    במידה ואין פיתוחים, יש לבדוק אם עשו ביטויים במסך שגורמים לא לשלוף את הנתונים (בהתאם לביטוי).
    וכמובן אם גם האפשרות הראשונה וגם השניה תקינות, יש לבדוק הפעלות מסך.

123
    משתתף
    במצב כזה הכי קל לעשות dump form , להעתיק את השאילתה ל windbi וכל פעם להוסיף עוד טבלה מה from עם החיתוכים שלה.
    עד שמוצאים איזה חיתוך מפיל את הנתונים.
    levi
    משתתף
    כן, יש שם המון פיתוחים פרטיים, אנסה לבדוק ע"פ מה שאמרתם, תודה.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.