› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שינוי טיפוס עמודה בטבלה
- This topic has 8 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 3 חודשים by yitzchok.
- יולי 15, 2018 בשעה 11:34 am
שלום,בניתי דו"ח במחולל דו"חות למשתמש עם שימוש בפרמטר מכרטיס פריט מטיפוס RCHAR.
הפרמטר הינו ערך מספרי ומופיע בקלט. כאשר אנו מבקשים בקלט "שווה או גדול ל 14" הדו"ח מפיל את 20 כי המערכת מתייחסת אליהם כאל מחרוזת ומכיוון שהכיוון הוא מימין לשמאל, גם המיון הוא כזה, לכן 14 גדול מ 20 משום שמתחילים מימין ו 4 גדול מאפס.
בקיצור, לאיזה טיפוס אני צריכה לשנות את העמודה (מזכירה שזה פרמטר בכרטיס פריט) כדי שזה יעבוד כמו שצריך? והאם אני יכולה לעשות את זה מבחינת השלכות נוספות על כך במערכת?
תודה רבה מראש.
- Replies
-
- יולי 16, 2018 בשעה 12:09 am
איך את מתכננת לשנות את המעמודה?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 17, 2018 בשעה 6:13 pm
במחולל דו"חות אפשר להגדיר ביטוי.
צריך להשתמש ב-ATOI (ראי ב-SDK).או להשתמש בשדה אחר, לא בפרמטר.
לא ניתן בפריוריטי לשנות טיפוס ממחרוזת למספרי.
ובטח לא מומלץ לשנות שדות בטבלת PARTSPEC.
- יולי 17, 2018 בשעה 10:23 pm
תשובה על רגל אחת כי לא בדקתי אבל נראה לי שגם אם אפשר להביא את הערך כמספר זה לא יספיק.אולי אפשר למיין לפי עמודה מחושבת כזאת אבל אני די בטוח שבמחולל הדוחות הזה אי אפשר לגדיר עמודה כזאת כקלט.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 18, 2018 בשעה 11:11 am
כן, אני אף פעם לא עבדתי עם המחולל הזה ולכן בהתחלה עניתי שאי-אפשר בכלל. אחר כך בדקתי וראיתי שכן יש אופציה של ביטוי.- יולי 23, 2018 בשעה 11:34 am
לפרמטרים למוצר קיים מסך "הגדרת פרמטרים" שם ניתן לשנות את הטיפוס ל INT או REAL בקלות.- יולי 23, 2018 בשעה 12:57 pm
לא ברור מה האפשרות הזאת אמורה לעשות, אבל שינוי במסך זה לא גורם לשינוי טיפוס בטבלת PARTSPEC ולכן לא פותר את הבעיה של השואלת.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.