› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שינוי סטטוס פרויקט באמצעות ממשק
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 2 חודשים by רועי זלוף.
- ספטמבר 1, 2020 בשעה 2:33 pm
היי, מה נשמע?אני מנסה לשנות סטטוס של פרויקט באמצעות ממשק שפועל בפרוצדורה עם טבלת GENERALLOAD.
מאיזשהי סיבה, הממשק לא טוען את הפרויקט כאשר אני מנסה לשנות/להכניס ערכי CHAR, ולכן הממשק גם לא משנה את הסטטוס של הפרויקט.
כאשר אני מגדיר בממשק רק את מפתח הטבלה, או את מפתח הטבלה יחד עם יוזר מנהל הפרויקט, הממשק כן טוען את הפרויקט, אך כאשר אני מנסה להכניס עוד ערך STRING לאחת העמודות האחרות במסך, הממשק לא טוען את הפרויקט.
אפשר עזרה בנושא בבקשה?
- Replies
-
- ספטמבר 1, 2020 בשעה 8:52 pm
זה קטע הקוד שהשתמשתי בו בפרוצדורה שיצרתי בשביל לבדוק את הממשק :LINK GENERALLOAD TO :$.GL;
ERRMSG 1 WHERE :RETVAL <= 1;
INSERT INTO GENERALLOAD (LINE, RECORDTYPE, INT1, TEXT1)
VALUES(1, '1', 136399, 'סופית');
EXECUTE INTERFACE 'METL_CLOSEPROJ',SQL.TMPFILE,'-L',:$.GL;
SELECT LINE, RECORDTYPE, INT1, TEXT1, TEXT2, LOADED, KEY1, KEY2,
KEY3 FROM GENERALLOAD TABS 'C:\GL.TXT';
UNLINK GENERALLOAD;
- ספטמבר 2, 2020 בשעה 8:05 am
יש ממשק סטנדרטי אשר מעדכן סטטוס פרויקט – STATUSMAILk. הנה כמה שורות מתכנית שלי שמעדכנת סטטוס בפרויקטים.SELECT ENTMESSAGE ('$', 'P', 10) INTO :CLEAN FROM DUMMY;
INSERT INTO GENERALLOAD (LINE, RECORDTYPE, INT1, TEXT2)
VALUES (:DOC, '1', :DOC, :CLEAN);
EXECUTE INTERFACE 'STATUSMAILk', SQL.TMPFILE, '-L', :$.GEN;הבדל אחד משמעותי בין מה שכתבתי לבין הקוד שלך (מלבד הממשק עצמו): הסטטוס נקרא מהודעות הפרוצדורה לתוך משתנה והמשתנה נכנס ל-GENERALLOAD. אצלך יש מחרוזת עברית חשופה. תנסה להטעין את תאור הסטטוס לתוך משתנה ותראה מה קורה.
- ספטמבר 2, 2020 בשעה 11:15 am
היי,קודם כל תודה.
גם לפני זה ניסיתי להפעיל את זה עם השמת הסטטוס בתוך משתנה, וזה לא עבד – גם לא עם הממשק שלי וגם לא עם הממשק הסטנדרטי.
עשיתי עכשיו אפילו העתקה של הקוד שלך, וזה גם לא עובד לי (עם מספר פרויקט תקין).
הערה חשובה – הממשק שלי לא עובד עם שום השמה של משתנה CHAR. גם כאשר לצורך העניין להפעיל ממשק שרק משנה את ערך השדה DETAILS, אז הממשק לא טען את הפרויקט.
מוזר מאוד.
- ספטמבר 2, 2020 בשעה 11:34 am
טוב אז כנראה שמדובר באיזשהי בעיה שקשורה ל-DB ולמספרי ה-ID של הפרויקטים…לחלק מהפרויקטים הממשק כן עובד, ולחלק לא. לדעתי זה קשור לזה.
- ספטמבר 2, 2020 בשעה 1:17 pm
מה קורה אם אתה משנה את הממשק שלך להשתמש ב-DOCNO במקום DOC? כך תתגבר על בעיה כלשהי לגבי ה-ID שלהם.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.