› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שליחת דו"ח במייל עם 2 טבלאות לינק
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 8 חודשים by namnami.
- מרץ 24, 2020 בשעה 10:09 am
בס"דשלום,
איך ניתן לשלוח דו"ח במייל שיווצר על סמך 2 טבלאות לינק?
כפי הנראה אם משתמשים ב WINACTIVE ניתן לשלוח רק טבלת לינק אחת. והגדרת הדו"ח כשלב בפרוצדורה אמנם מאפשר מספר טבלאות לינק אבל איך ניתן לשלחו במייל?
האם הדרך היחידה היא לשפוך את תוצאת 2 הטבלאות מקושרות לטבלה מאוחדת ולבנות לזה דו"ח וכך לשלוח עם טבלת לינק אחת?
תודה
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- מרץ 24, 2020 בשעה 11:29 am
אתם שואלים על 2 טבלאות לינק כי אלה קלטים לדו"ח קיים שקובעים את האוכלוסיה שבו, או טבלאות בו יש נתונים מוכנים לדו"ח?אתם חייבים להפעיל R עם שליחה במייל או יכולים להפעיל P עם שליחה במייל כאשר יש R בפנים?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מרץ 24, 2020 בשעה 11:44 am
מדובר בפרוצדורה שמפעילה ממשק למסך ורוצים לשלוח במייל דו"ח שגיאות שמורכב מטבלאות לינק STACK_ERR + GENERALLOAD_T.לא ברור לי איך ניתן לשלוח במייל דו"ח כזה (אלא א"כ מאחדים את הכל לטבלת לינק אחת לפני שליחה לדו"ח).
תודה
- מרץ 26, 2020 בשעה 10:29 am
הייתי מצפה שלכזה דבר שימושי יהיה פתרון. אין אפשרות לשלוח דו"ח עם 2 טבלאות לינק במייל?תודה
- מרץ 27, 2020 בשעה 9:19 am
פעם ביררתי משהו דומה וקיבלתי תשובה שאי אפשר. אני ממליץ להגדיר טבלה יחודית לצורך הדו"ח שיכיל את כל השדות הנדרשים. ספק אם אתה צריך את כל השדות ב-GENERALLOAD_T: לפי הרמז אתה מדבר על משלוח הודעות שגיאה לאחר ממשק.אפשר ללכת בכיוון אחר ולשלוח את הדו"ח INTERFACEERR אשר יציג את כל השגיאות של אותו ממשק.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.