› פורומים › שימוש במערכת › שליחת חשבוניות במייל ליותר מאיש קשר אחד
- This topic has 5 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
aviz.
- מאי 12, 2018 בשעה 2:30 pm
שלום,היום בפריורטי יש אפשרות לשלוח מייל לאיש קשר אחד ולא ניתן להוסיף אנשים נוספים
האם:
1. אתם מכירים דרך שבה אפשר להוסיף אנשים נוספים
2. במידה ולא האם יש דרך להגדיל את מספר התווים שנתין להכניס כאשר מגדירים את האיש קשר למייל (לחשבונית)תודה רבה על העזרה,
ליזי
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- מאי 12, 2018 בשעה 10:08 pm
יתכן והרחבת שדה כתובת מייל לא היתה עוזרת אם הרכיב שמבצע את השליחה דורש כתובת בודדת בשדה. לא זוכר אם אי פעם בחנתי את זה בפריוריטי אבל במערכות אחרות כך זה עובד.בהנחה שמדובר בדרישה לכמה נמענים במקום אחד ספציפי, ההצעה שלי: שהנמען ידאג לרשימת תפוצה או קבוצה או משהו כזה ואתם תשלחו לאותה כתובת.
ראוי לציין שיש דרכים בעזרת פיתוח לשלוח למספר נמענים באותה הודעה אבל זאת לא תמיד חלופה שלמה לדרכים הנוחות לשליחה שקיימות במערכת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 12, 2018 בשעה 10:20 pm
היי,תודה על המענה
אני חושבת שהרחבת השדה יתן את המענה, ניסיתי זאת עם שני מיילים וזה הצליח
הבעיה היא שיש לי יותר משני מיילים, לפעמים אפילו יותר מחמישה
תודה,
ליזי- מאי 12, 2018 בשעה 10:54 pm
תחת תפריט מחולל טבלאות יש פרוצדורה לשנות רוחב עמודה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 15, 2018 בשעה 7:21 pm
אני לא יודע אם זה בכל הגרסאות או רק האחרונות אבל:
אם את שולחת ב"דואר" ולא ב"דואר אוטומטי" (וכן אם את שולחת ממסך דואר ניהול משרד->דואר -> משלוח דואר) יש מסך בן שנקרא "נמענים נוספים" ושם אפשר לצרף כמה אנשים שרוצים לאותו המייל..
וגם את יכולה לבחור אם את רוצה לשלוח להם בתור לכבוד, העתק או העתק מוסתר
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.