› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › שמירה לקובץ ב – Task Schedular
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 9 חודשים by
מיכאל.
- ינואר 18, 2018 בשעה 1:18 pm
שלום לכולם…
יש לי כמה דוחות בפריוריטי שנשלחים תקופתית לכתובת מייל, כמו שהוגדר עם WINACTIV ב – Task Schedularאני צריך לפתרון אשר ישמור את הדוחות הללו לקובץ במיקום קבוע עם שם קבוע אחת לכמה דקות, במקום לשלוח במייל
וזאת על מנת שאתר אינטראנט יוכל לקרוא ולעבד אותו ללא התערבות משתמש אחת לכמה דקות בהתאםיש דרך לעשות זאת?
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- ינואר 19, 2018 בשעה 2:19 pm
בתוך הפרוצדורה שלך תעשה פקודה שמוציאה לקובץ, ותקבע זמני הרצה.
קח בחשבון שכל פעם שהפרוצדורה תרוץ הקובץ אמור להידרס אצלי בSDK זה עמוד 21
Output Formats for SELECT (זה החלק אתה יכול לחפש עם קונטרול F)- ינואר 19, 2018 בשעה 2:20 pm
אגב, אם אתה לא רוצה שהקובץ יידרס, אולי אתה יכול להכניס בשם הקובץ שנוצר סוג של פרמטר כזה שנותן כל פעם מספר אחד יותר גבוה בשם שלו או לפי זמן נוכחי.- ינואר 23, 2018 בשעה 10:54 am
דוקא אני מעדיף שהקובץ ידרס אני קורא אותו בקוד אחר יותר קל עם שם קובץ קבוע.
בכל מקרה תודה על התשובה, אני אחפש איך להוריד SDK- ינואר 25, 2018 בשעה 7:00 pm
יש באתר של הפורום תחת הורדות לדעתי.
יש גם באתר של פריוריטי תחת ספריית תיעוד (אם יש לך שם משתמש וסיסמא לתמיכה טכנית באשבל).- ינואר 28, 2018 בשעה 6:34 pm
עד כמה שאני מבין מדובר בפקודה על בסיס הנתונים SELECT שיוצרת פלט לקובץ
זה קצת מעבר ליכולתי כרגע, לא תכנתתי בבסיסי נתונים כמה שנים. גם מבנה הטבלאות אצלנו לא סטנדרטי
מדובר במודול שפותח במיוחד והחברה שפיתחה לא כל כך משתפת פעולה עם הצרכים שלנו ובטח לא תסגיר את המבנהאני חשבתי שיש פתרון יחסית פשוט, במסך "הגדרות ל – Task Schedular"… במקום להשתמש בפקודה WINACTIVE עם פרמטר -e לשלוח במייל
יש משהו דומה לכתיבה לקובץ.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.