תאריך התנועה קודם לתאריך הצובר האחרון

פורומים שימוש במערכת תאריך התנועה קודם לתאריך הצובר האחרון

שאלה לגבי ספירת מלאי .
    לאחר סגרתי את ספירת המלאי וסימנתי סופית
    הלכתי לניהול מחסנים >ניהול צוברים> רישום צובר אחרון
    ונעלתי את יתרות המלאי

לאחר מכן רציתי לעשות במערכת תנועה במלאי
    נרשמה לי הודעה תאריך התנועה קודם לתאריך הצובר האחרון והודעת שגיאה זו לא איפשרה לעשות תנועה או דיווח
    מה עושים?
    תודה מראש
    חי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    הי חי

מטרתו של מודול "רישום צובר" היא לשמר יתרות מלאי לתאריך ספציפי ולמנוע (!!!!!!) רישום תנועות במלאי לתאריכים שלפני הצובר.

בדרך כלל רושמים צובר לחודש קודם ולא לתאריך נוחכי ושאת משום שייתכנו תיקנוי תנועות בדיעבד.

כרגע עלייך לבצע מחיקת צובר ורק לאחר מכן תוכל להמשיך לעבוד ולרשום תנועות מלאי הסטוריות.

חשוב לציין שאתה עלול לקבל הודעות אזהרה שהתנועות שאתה רושם הן מתאריך שקודם לספירת המלאי !!.
    במקרה שכזה ייתכן ותצטרך לבצע "ספירת מלאי חוזרת" – כאן אני ממליץ לקרוא את האשף המתאים.

עןפר תודה על התשובה

לאחר מחיקת צובר אני אוכל לעבוד ובמידה ולא אני אצטרך לעשות ספירה חוזרת זה לא יפגע לי בהפרשי הספירה?
    ועוד שאלה
    איך ניתן לנעול הכמויות לאחר הספירה מבלי שההודעה תירשם

תודה
    חי

עפר שקד
    משתתף
    הי חי

ראשית -ספירה חוזרת היא תהליך הנמצא בפרויריטי ותפקידו לייצר ספירה חוזרת הלוקחת בחשבון הן את שינויי המלאי שעשית בדיעבד והן את הספירה שספרת בפועל.
    כתוצאה מכך ישתנה גם דוח הפרשי הספירה כדי לשקף את המציאות החדשה.
    התהליך נמצא בתפריט: ניהול מלאי > ניהול מחסנים > ספירת מלאי > הכנה לתאריך > הכנה חוזרת לספירת מלאי

שנית – הודעות האזהרה באות להגן עלייך כדי שתדע מתי אתה מבצע תנועה שעלולה לשבש את תוצאות הספירה שביצעת

לילה טוב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.