תיעוד מכירות משנים שעברו בטרם השתמשו בפריוריטי

פורומים שימוש במערכת תיעוד מכירות משנים שעברו בטרם השתמשו בפריוריטי

משתתף
    שלום
    אני מיישם פריוריטי, והלקוח שלי רוצה לתעד מכירות של מצרים ללקוח של השנתיים האחרונות למרות שעד עכשיו לא השתמש בפריריטי.
    האם יש דרך, ואולי אפילו שזה יופיע בבנים של מסכי המכירות ?
    תודה
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • Replies
    מאיר
    משתתף
    באיזה מסכים אמור להופיע המידע?
    aviz
    משתתף
    חשוב בעיקר בחשבוניות מס, אבל אהיה מרוצה גם אם זה יתועד במקומות אחרים.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אני מניח שהדרך המקובלת לעשות כזה דבר זה להקים היסטוריית מכירות בתוך המערכת כאילו בוצעו בה.

היה מעמיס על המערכת לנהל מנגנון נוסף כדי לתמוך בדרישה כזאת (אני מתייחס לזה כאילו הכוונה היא לשלב את ההיסטוריה במערכת כך שהיא תתייחס למכירות אלה כמו מכירות שבוצעו במערכת)

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    aviz
    משתתף
    תוכל להרחיב איך אפשר ? הרי זה תקופות קודמות, בכל זאת שנה ושנתיים אחורה.
    yitzchok
    משתתף
    IL
    נדרש להכין את השנים האלה – פתיחת תקופות כספיות, מספור תעודות וכו' ואז לתכנן ולבצע טעינת נתונים שתצור היסטוריית מכירות כזה.

אין לי נסיון בזה ולכן לא יכול לתת לך הוראת שלב-אחרי-שחב אבל כך הייתי ניגש לזה.

עדיף לעשות חשבוניות מרכזות כדי לא ליצור תנועות מלאי שישבשו מלאי פתיחה אבל כן צריכים לקחת בחשבון את יתרות החשבונות – אולי לכוון הכנסות ממכירות אלה לחשבונות מיוחדים.

סתם כמה רעיונות על דברים לקחת בחשבון.

אלמוני
    אורח
    לא חובה להתעסק עם הפן הכספי (תנועות יומן וכד') – בעצם רצוי *לא להתעסק* עם כספים.
    ניתן לייבא את החשבוניות הישנות באמצעות ממשק רגיל, כאשר מספר תנועת היומן יהיה 0.
    כתוצאה מכך, יהיה ניתן לראות את החשבוניות במסך חשבוניות. כל דוח"ות התפעול יעבדו נכון, אבל לא יופיע כלום בספרים הכספיים.

יש לקלוט את כל הנתונים כחשבוניות מס מרכזות כדי למנוע הצטברות מלאי שלילי.

אלמוני
    אורח
    לא חובה להתעסק עם הפן הכספי (תנועות יומן וכד') – בעצם רצוי *לא להתעסק* עם כספים.
    ניתן לייבא את החשבוניות הישנות באמצעות ממשק רגיל, כאשר מספר תנועת היומן יהיה 0.
    כתוצאה מכך, יהיה ניתן לראות את החשבוניות במסך חשבוניות. כל דוח"ות התפעול יעבדו נכון, אבל לא יופיע כלום בספרים הכספיים.

יש לקלוט את כל הנתונים כחשבוניות מס מרכזות כדי למנוע הצטברות מלאי שלילי.

מאיר
    משתתף
    איך אפשר לייבא חשבוניות בלי תנועת היומן שלהם? אשמח להסבר קצר זה מאמת יכול לעזור
    כמובן שלנו חשוב שנראה את המחירים של המוצרים והשרותים בחשבוניות
    aviz
    משתתף
    מה דעתכם על להכניס להם מס' פנקס ואז זה בעצם רק תיעוד ?
    yitzchok
    משתתף
    IL
    מספר פנקס לא עושה את זה פחות כחשבונית אלא רק לא תעודה מקורית אלא תמיד עותק.
    אלמוני
    אורח
    היי,
    מניסיון שהיה לי לאחרונה, ניסינו להכניס היסטוריית רכש מ 2010 והמערכת לא אפשרה אלא רק מ 2013.
    aviz
    משתתף
    לדעתי זה בגלל שהגבלה אחורה בהגדרות לתעודות כספית היא מינימום 999 ימים.

מה דעתכם על להוריד זמנית (בזמן ההסבה) את דגל 'בדיקת סכום 0 בסגירה' ב'הגדרות לתעודות כספיות', ולקלוט את החשבוניות כחשבוניות מרכזות עם כמות ומחיר, אבל עם הנחה של 100% ואז גם יהיה תיעוד של מחיר, גם של כמות וגם לא תיסגר על כך תנועת יומן כי הדגל של סגירה מורד ?

yitzchok
    משתתף
    IL
    אם זה עונה על הצרכים שלכם, למה לא?

אני מסכים לגבי מגבלה של ימים אחורה. אם עושים את הטעינה לפני העלת המערכת לאוויר לא הייתי מהסס לשנות את השעון במחשב בו עושים את הטעינה כאילו זה מוקדם יותר כדי לאפשר טעינה עוד יותר אחורה.

aviz
    משתתף
    אני צריך רק שנתיים אחורה וזה מסתדר מבחינה זו. הבעיה היא שאני לא רוצה להכנס לסרט של כל מה שאצטרך ליישב הדורים עם השנים האלה. העברת יתרות, מלאי, תנועות יומן ולך תדע מה עוד.
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.