תעודות משלוח

פורומים שימוש במערכת תעודות משלוח

האם אפשר להעביר תעודת משלוח מכרטיס לקוח אחד ללקוח אחר?

תודה

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    כלומר, הוצאת תעודה כלשהי ללקוח א' ועכשיו אתה רוצה שיופיע כאילו התעודה יצאה ללקוח ב'? מה לגבי הזמנה קשורה לתעודה?

רשמית זה בלתי אפשרי – וגם לא הגיוני מצד הנה"ח. בפועל, ניתן לערוך את התעודה באמצעות WINDBI –
    UPDATE DOCUMENTS SET CUST
    =
    WHERE DOCNO = 'AB151234'

אין הזמנה מקושרת. התעודה יצאה בכרטיס "לקוחות שונים" וכעת כשאני רוצה להוציא ללקוח חשבונית מרכזת חודשית האם ניתן למשוך תעודה ספציפית זו לחשבונית או שצריך להוציא עליה בנפרד?

תודה

אלמוני
    אורח
    אם מדובר בכרטיס "לקוחות שונים", אז אני מקווה שהדגל "שינוי שם" מסומן. לא הבנתי את השאלה לגבי חשבונית – אני לא מבין איך ניתן להפיק חשבונית אחת לכל החודש כאשר יכולים להיות שם כמה לקוחות על אותו מספר.

אם אתה רוצה לשנות את שם הלקוח (לא את מספרו) כאשר מדובר בתעודה ללקוח שניתן לשנות את שמו, אז צריך לעדכן את הטבלה NSCUST.

לא הסברתי נכון.

ישנו לקוח שיש לו כרטיס נפרד.
    במקרה ויצא ת.מ. על שמו אבל בכרטיס לקוחות שונים.
    כעת מגיע זמן חשבונית החודשית עבור כל התעודות של אותו לקוח ספציפי ואני רוצה לשייך את התעודה שיצאה בטעות בכרטיס לקוחות שונים אל החשבונית של אותו הלקוח.
    יותר מובן?

YairM
    משתתף
    שלום אלירן

תשלוף את תעודת המשלוח, ותפעיל את ההפעלה ישירה ביטול תעודה סופית ע"י החזרה .
    לאחר מכן הוצא תעודת משלוח ללקוח הרלוונטי ואז חשבונית מרכזת על סמך תעודת המשלוח.

כן זה מה שאני כנראה אעשה. חשבתי אולי שיש דרך לקצר את התהליכים.

תודה רבה!

YairM
    משתתף
    היי
    כן ,יש עוד דרך …
    תיכנס למסך הגדרות כספים של הלקוח הכללי,בשדה לקוח משלם תגדיר את הלקוח שעבורו אתה רוצה שתצא החשבונית,כמו כן תסמן את הדגל חשבונית ללקוח משלם.

לאחר מכן תשלוף את תעודת המשלוח שיצאה ללקוח כללי,ובעזרת הפעלה הישירה הכנת חשבונית,המערכת תפתח חשבונית ללקוח שהגדרת כלקוח משלם.

אל תשכך לאחר הפקת החשבונית ,למחוק את השדות של לקוח משלם ,וחשבונית ללקוח משלם שהגדרת קודם במסך הגדרות כספים ,עבור הלקוח הכללי.

עכשיו תבחר את אחת משתי הדרכים.
    בהצלחה.

מצויין! תודה רבה!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.