› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › העברת PAR מרישום מספרים סידוריים
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 5 חודשים by yitzchok.
-
- מאי 15, 2022 בשעה 7:04 pm
לא ברור מה אתה רוצה לעשותחשבתי להפנות אותך למה שנעם כתב לפני כמה ימים ב-הפעלה ישירה ממסך ALINE_ONE אבל אני לא בטוח שזה מה שאתה רוצה לדעת
בכל מקרה אם תפעיל פרוצדורה מהמסך "רישום מספרי מכשירים", תקבל ב-PAR (לפי מה שכתוב שם) רשומה מ-SERNTRANS שהוא מצביע גם על תנועת מלאי וגם על מכשיר. כל שלא צריכה להיות כל בעיה.
אם אתה עדיין תקוע בבקשה נסה לחדד.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2022 בשעה 9:49 am
היי, יצחק.בטבלת SERNTRANS, אני לא רואה שום דבר שמעיד על תנועת המלאי. הייתי מצפה שתהיה עמוד של TRANS אולי.
אני מנסה ליצור פרוצדורה אשר תטען למשטח המדבקות את הסידורי ועוד מספר דברים מהמסך.
ניסיתי בשתי דרכים:
1. לקשר ל – PAR טבלה ועמודה של ה "DOC" למשל או "SERN", ולטען אותם לטבלת GENERALLOAD רק כדי לראות שאני מקבל משהו. התוצאה היתה ריקה.
2. ניסיתי לעשות גם בלי קישור של טבלה ועמודה, ואותה תוצאה ריקה.
גם אם הייתי מצליח לחלץ את ה"DOC" לכאורה, מה זה היה עוזר? יכולים להיות לי חמישה סידוריים שקשורים אליו ואני רוצה רק את זה שאני עומד עליו.
לא מצליח להבין איך הם עושים את זה דרך הלשונית של "עיצוב" כאשר רוצים להדפיס.
יכול לעזור?
- מאי 16, 2022 בשעה 12:26 pm
אם כל הכבוד אני לא עוקב אחרי החלק השני של מה שכתבת, אני חושש שיש חוסר הבנה וניסית דברים לא רלוונטיים ויוצא קשה להתייחס אליו.אני כן אגיב לגבי SERNTRANS:
שים לב למפתח ה-U – עוד לפני SERN יש לך DOC+TYPE+KLINE, והשילוב הזה זהה ל-U של TRANSORDER, זאת אומרת של – DOC+TYPE+KLINE יש יחס 1:1 ל-TRANS
כך שאם אתה מחזיק בשורה יחידה של SERNTRANS יש לך הצבעה על שילוב יחודי של שורת תעודת מלאי ומכשיר.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2022 בשעה 3:23 pm
יצחק, תודה רבה.שאלה נוספת, כל פעם שאני עושה שינוי בפרוצדורה, אני עושה הרצת דו"ח ואז נכנס למסך המדובר ותמיד מקבל רק בפעם הראשונה את השגיאה הבאה:
"sqlcode.q, cursor declared twice: TABREC"
ואין בכלל קרסור בפרוצדורה.
ואז המסך נסגר לי.
בפעמים האחרות אין שגיאה. אבל בכל שינוי זה קורה.
LINK SERNTRANS TO :$.PAR;
ERRMSG 1 WHERE :RETVAL <= 0;
SELECT DOC, TYPE, KLINE, SERN INTO :DOC, :TYPE, :KLINE, :SERN FROM
SERNTRANS
WHERE DOC > 0;
INSERT INTO GENERALLOAD(LINE, INT1, TEXT1, INT3, INT2)
VALUES(1, :DOC, :TYPE, :KLINE, :SERN);
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.