› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › חסימת מעבר שפה
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 10 חודשים by yitzchok.
-
- ינואר 17, 2017 בשעה 2:52 pm
אני לא חושב שאפשראם אתה רוצה לבטל שפה לגמרי – מכלל המשתמשים – אז אפשר אולי לבקש להוריד את המודול של השפה.
אבל אם מדובר בשפת בסיס לשפה אחרת שאתה רוצה, אני לא בטוח שזו אופציה. אם אתה מגלה שכן, תודיע לי, אשמח לדעת.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 18, 2017 בשעה 10:06 am
לא נראה לי שאפשר לחסום מעבר שפה
אבל אפשר להגביל מודולים לפי שפה
אבל זה מתאים רק אם אתה מחפש פתרון גורף לכול המשתמשים.
פשוט הסתיר את כל המודולים בשפה שאתה רוצה – המשתמש לא יוכל לעשות כלום ויחזור לשפה הרצויהמנהל המערכת > מילונים > תרגום > הסתרת מודולים ממילונים
- ינואר 18, 2017 בשעה 1:20 pm
הבעיה היא שאני כן רוצה שהמשתמשים יוכלו להחליף שפות בעמדה המקומית שלהם ולחסום את זה רק מהשרת.. האם יש פיתרון במצב כזה?- ינואר 18, 2017 בשעה 1:33 pm
בחברה שעבדתי בעבר, הייתה הודעה גדולה בשרת שחייבים להשאיר את הפריורטי באנגלית בסיום העבודה- ינואר 18, 2017 בשעה 4:04 pm
זה גם רעיון. איפה ההודעה הזאת הופיעה? מהפריוריטי? בדסקטופ של השרת? איפה בדיוק ואיך הוגדרה? אתה יודע?תודה.
- ינואר 18, 2017 בשעה 4:06 pm
אני חושבת שהופיע על הדסקטופ של השרת.
זה היה לדעתי תמונת הרקע שם- ינואר 18, 2017 בשעה 6:58 pm
esti כתב:לא נראה לי שאפשר לחסום מעבר שפה
אבל אפשר להגביל מודולים לפי שפה
אבל זה מתאים רק אם אתה מחפש פתרון גורף לכול המשתמשים.
פשוט הסתיר את כל המודולים בשפה שאתה רוצה – המשתמש לא יוכל לעשות כלום ויחזור לשפה הרצויהמנהל המערכת > מילונים > תרגום > הסתרת מודולים ממילונים
רעיון יפה.
חשבתי להשתמש בו עד שהבנתי על מה שמדובר. הרי כפי שכתבת זה לא יבטל את השפה כאופציה.
אצלנו העיצובים שלנו הם באנגלית בריטית. לא טרחנו לתחזק בתוך הסביבה של אנגלית אמריקאית (למרות הבריטית יורשת מאמריקאית).
לפעמים משתמש מחליף שפה ובוחר אמריקאית ואנחנו מקבלים תמונה ש"משהו לא טוב כאן". אם נסתיר את כל הישוית נקבל "אין כלום בתפריט". לא נראה לי שזה יקדם אותנו בהרבה…בואו נקווה שמישהו יצליח יום אחד לשכנע ל
אשבלפריוריטי סופטוור (אני עדיין אומר אשבל, מה אכפת לי) להוסיף אופציה של חסימת שפה.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.