› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הפעלת פרוצדורה עם פרמטר דרך WINRUN
- This topic has 6 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by גיל יוקטן.
- Replies
-
- יולי 25, 2017 בשעה 12:17 pm
אני מבין שאתה שואל לא על הסינטקס של WINRUN אלא על העברת פרמטרים ל-WINACTIV שבמקרה זה אתה מפעיל ב-WINRUN.למה אני מדייק על זה? כי WINRUN לא בדיוק קשור להפעלת ה-WINACTIV. התוכנה הזאת רק מקימה סביבה שנדרשת להפעלת תוכנה של פריוריטי. זה כמו להפעיל משהו מתוך "הפעלת יישות" בתפריט של פריוריטי. מה שעובד שם יעבוד ב-WINRUN (לאחר כל הפרמטרים הקודמים עד לשם סביבה).
לאחר שאני הסברתי את זה אני חוזר לשאלה שלך – איזו סוג פרמטר אתה רוצה להעביר? לא ידוע לי על הרבה אפשרויות להעביר פרמטרים לפרוצדורות… יש הרבה סודות מסחריות בפיתוח בפריוריטי שמסתבר שכמעט אף מפתח חיצוני יודע אותם אחרת לדעתי היינו שומעים עליהם כאן כבר (ולכן הם נאשרים סודות)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 25, 2017 בשעה 12:34 pm
תודה על תשובתך
אני כמובן מקבל את הערתך בקשר ל WINACTIV
אני מקבל משקל ממאזניים וצריך שהוא ייכתב במסך פריוריטי
אני יודע שיש דרכים שונות לבצע את המשימה הזאת – אך הפשוטה והאינטואיטיבית היא בעיניי להעביר את המספר לפרוצדורה שתשתול אותו בשדה הנכון. האם זה אפשרי בדרך הזאת?- יולי 25, 2017 בשעה 1:01 pm
לא
אין דרך להעביר פרמטר כזה לפרוצדורה.
הפרמטר היחיד שאני יודע להעביר לפרוצדורה הוא קובץ לינק של טבלה.
אם אתה רוצה להטעין נתונים לתוך פריוריטי אתה צריך להשתמש בטעינה, או טעינת טבלה (פחות משתמשים בה, מנסיוני) או טעינה למסך.
אתה יכול להשתמש בפרוצדורה לסדר את הטעינה הסופית למסך.
אם יש לך את הידע, אני מוצא שהדרך הנוח ביותר לעשות אינטרגרציות מהסוג הזה זה ליצור מנגנון חיצוני (לא מתוך פריוריטי) שקורא מהדטהבייס כל מה שנדרש כדי להכין קובץ שמתאים לטעינה למסך ואז לקרוא לפריוריטי לבצע את הטעינה, או ישירות ממשק או פרוצדורה שיודעת לקחת את הקובץ ולהפעיל טעינה.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 25, 2017 בשעה 1:05 pm
תודה
מה שהצעת – כבר עשינו זאת בהזדמנויות שונות
חשבתי/קיוויתי שאולי בגידסאות החדשות – אולי יעזרו לנו קצת לפשט את העיניין…
יום נעים גיל יוקטן- יולי 25, 2017 בשעה 1:07 pm
השינויים שהם עושים בגרסאות האחרונות בכלל לא בתחום הזה. הם מעודדים עבודה מול טכנולגויות client-server בפרוטוקולי אינטרנט ולא כ"כ נוגעים בכלים האלה.
אם תרצה תוכל אולי לבצע את העדכון בממשק ה-REST או מה שהם קוראים Web API אם זה לא אותו הדבר, אבל לא על זה שאלת
בהצלחה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 25, 2017 בשעה 3:30 pm
יצא לי לבדוק את הטכנולוגיות החדשות
אני מכיר REST בתיכנות בסביבות אחרות – וזה עובד מאד טוב
אחת הבעיות היא שאם רוצים לממש פיתרון עבור פריוריטי – חייבים לרכוש מוגודדול נוסף – והלקוח לא רוצה כי הוא יודע שיש פתרונות אחרים ללא הוספת מודולים
תודה בכל מקרה יום נעים גיל יוקטן
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.