› פורומים › שימוש במערכת › עץ מוצר להצעת מחיר או הזמנה
- This topic has 7 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים by אלון ארנסטי.
-
- אוקטובר 20, 2010 בשעה 8:47 pm
שלום וברכה
רק להבין – את מתכוונת שמיד בפתיחת הזמנה מיד יופיע בפנים איזשהו פריט ספציפי ?- אוקטובר 20, 2010 בשעה 9:08 pm
היי ליאורהרעיון הוא שכאשר אני מזינה במערכת מוצר אב, אוטומטית מתחתיו יופיעו כל מוצרי הבן, או לכל הפחות בהדפסה של אחת התעודות הקשורות לכך (בעיקר בהקשר מכירתי)
בברכה
bambi- אוקטובר 20, 2010 בשעה 10:02 pm
היי במבי,התשובה בשתי מילים: סלי מוצרים
תוכלי למצוא את הנושא בספריה של הזמנות לקוח.- אוקטובר 20, 2010 בשעה 10:35 pm
הי אלון
אני לא בטוח שזה הפתרון
הפתרון של סל מחייב לפרט בתוך ההזמנה את מרכיביו כפירוטי הזמנה
ישנה אפשרות לעומת זאת, להשאיר את המצב על כנו, ולהשתמש בפורמט הדפסה שנקרא "עם עץ מוצר".
כדי שמוצרי הבן יופיעו במסך הבן עץ מוצר לשורת הצעת מחיר\הזמנה יש להפעיל את התוכנית בניית עץ מוצר לשורת הצעת מחיר – הפעלה ישירה במסך פירוט ההצעה- אוקטובר 20, 2010 בשעה 11:09 pm
או קייניסיתי וזה באמת עובד, יש דגל במסך מאפיינים נוספים למוצר בשדה "הוספת עץ מוצר להזמנה" בפריט האב.
שקשור לפרוצדורה "הוספת סיכום מוצרי בן להזמנה" במסך האב.
לא כל כך הבנתי את ההבדל.
ראיתי שזה פשוט פותח עוד שורות לפי עץ המוצר אבל בחיוב של 0. לא הבנתי את הפואנטה של הפרוצדורה הזאת למרות ההסבר של המערכת.אם מישהו יודע אשמח
בברכה
bambi- אוקטובר 21, 2010 בשעה 12:11 am
היי ליאור ובמבי,ראשית, ליאור צודק בהצעת הפתרון. פשוט חשבתי שהתכוונת למשהו אחר שמאוד דומה לרצונך, במבי.
שנית במבי, השאלה שלך מאוד מעניינת.
לפי מה שידוע לי, המטרה של "עץ מוצר לשורת הזמנה" היא לשם יכולת החלפת מוצר בן כלשהו עבור ההזמנה ספיציפית ללקוח, וכך מערכת ה-MRP (או מסך 'הרכבות במחסנים' במקרה של זום בלבד) תיקח בחשבון רק את מוצרי הבן הרשומים לגבי אותו מוצר אב בהזמנה ותתייחס אליהם בלבד ולא אל העץ הסטנדרטי.
לעומת זאת, הוספת פרטי הבנים בשורות ההזמנה (באמצעות התוכנית הוספת סיכום מוצרי בן להזמנה) הוא כלי עזר הנועד לצורך פנימי של חישובי כמויות ועלויות בלבד, ושורות אלה לא תופענה בתעודת משלוח ו\או חשבונית מס (מכיון שדגל 'תשלום מראש' מסומן).ליאור,
אשמח לדעת אם פספסתי משהו.אלון.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.