› פורומים › שימוש במערכת › חשבון עסקה – רישום בפריוריטי
- This topic has 6 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 2 חודשים by tatianap.
- יוני 5, 2017 בשעה 9:45 am
בוקר טוב,
בפריורטי יש אופציה לקליטת חשבוניות עסקה.
אבקש לקבל הסבר בשנוא, כיצד זה עובד? האם אני קולטת את החשבונית עסקה והמע"מ נרשם בחשבון מעבר ( זמני ) עד לקבלת חשבונית מס? או שחשבונית העסקה נקלטת רק ההוצאה ללא המע"מ ואז איך אני מתנהלת כאשר מגיעה חשבונית המס?
אשמח לקבל כל מידע לגבי התנהלות חשבונית עסקה בפריוטי והסברים בנושא.
בתודה מראש 🙂
XXX
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- Replies
-
- יוני 5, 2017 בשעה 8:47 pm
האם אף אחד לא יודע כיצד רושמים את חשבונית העסקה בפריוריטי? אשמח מאוד לעזרה בנושא. בבקשה- יוני 7, 2017 בשעה 1:09 pm
את מתכוונת לחשבונית עסקה של ספק?כך חשבתי בהתחלה, ואז דמיינתי שהתכוונת להוצאת חשבונית עסקה, אבל אני שוב חושב שאני הבנתי נכון אז.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 7, 2017 בשעה 2:23 pm
מע"מ חשבונית עסקה לא נכלל בדוחות מע"מ,כי התנועה שלה לא נרשמת לספרים בשלב זה.
תהליך העבודה הוא כזה:
ראשית צריך לסמן את הספק כשולח חשבונית עסקה,מקלידים חשבונית עסקה בהתאם לחשבונית ששלח הספק,לאחר מכן מכינים תשלום המבוסס על חשבונית העסקה,לאחר שהספק יקבל את התשלום הוא ישלח חשבונית מס,את חשבונית המס קולטים כחשבונית ספק,ולאחר מכן מבצעים ניתוח כרטיסים ומתאימים בין התשלום שנעשה קודם לבין חשבונית הספק.- יוני 8, 2017 בשעה 1:26 am
ולהוציא דרישת תשלום ללקוח?
יש דרך להפוך חשבונית עסקה לחשבונית מרכזת לאחר שהלקוח משלם?- יוני 8, 2017 בשעה 1:37 pm
על מנת לעבוד עם חשבונית עסקה ללקוח,צריך להיוועץ עם רואה החשבון,כיוון שנדרש לשנות קבוע כספים לעבודה על בסיס מזומן.עד כמה שזכור לי דיברו על אפשרות כזו של הכנת חשבונית מרכזת ללקוח על סמך חשבונית עסקה בגרסאות 16+,לא יצא לי לבדוק אם אכן בעידכוני גרסה זה גם בוצע בפועל.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.