› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › מחולל דוחות
- This topic has 12 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אמיר וקנין.
- אוקטובר 14, 2018 בשעה 3:34 pm
שלום,אודה לעזרה. יצרתי דוח במחולל דוחות. בתוך הדוח הגדרתי עמודה חישובית שבביטוי שלה מוגדר כך: DOCUMENTS.TOTPRICE – DOCUMENTS.VAT – איך אני מוסיף הגדרה שיציג לי רק ערכים שהם גדולים מאפס בעמודה זו? או שמא צריך להוסיף עמודה חדשה?
אודה להסבר מפורט.תודה מראש
- Replies
-
- אוקטובר 14, 2018 בשעה 8:54 pm
אי אפשר תנאי על עמודת ביטוי
ניתן לעשות בעמודה אחרת
הדרך הפשוטה ביותר : לשים תנאי על אחת העמודות האלה שמשווה לשניה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 14, 2018 בשעה 8:58 pm
סליחה, מה שכתבתי היה רלוונטי אם המע"מ יכול להיות גדול יותר מהסה"כ ולא כ"כ יתכןאולי תנאי על TOTPRICE יספיק, לחילופין אפשר בשיטה של תנאי על DUMMY או שרשור בכל תנאי אחר עם AND אם צריכים תנאי דווקא על ביטוי כזה
מקווה שהתשובה הכללית מקדמת אותך
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 17, 2018 בשעה 12:22 am
אם הכוונה שיציג רק רשומות שבהן התוצאה של החישוב גדולה מאפס :
(DOCUMENTS.TOTPRICE - DOCUMENTS.VAT) >0
אם הכוונה לכך שבמקרים שהחישוב יוצא קטן מאפס – יוצג 0
MAXOP((DOCUMENTS.TOTPRICE - DOCUMENTS.VAT),0)
- אוקטובר 17, 2018 בשעה 9:47 am
מתן שלום!ראשית, תודה.
שנית, ראה (מסמך מצורף) הגדרתי ביטוי כמו שרשמת בקוד של ערך גדול מ-0, ועדיין מקבל שגיאה.
אודה לעזרה.
תודה מראש על שיתוף הפעולה.
אמיר [file name=Doc2-20181017.docx size=190456]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/Doc2-20181017.docx[/file]
- אוקטובר 17, 2018 בשעה 11:33 am
1. ליאור? נראה שאתה עונה למתן
2. אין צירוף. חשוב להכניס תגית להודעה בנוסף להעלת הקובץ[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 18, 2018 בשעה 1:24 pm
- אוקטובר 18, 2018 בשעה 1:48 pm
נועם שלום!תודה על התשובה.
הגדרתי את מה שכתבת, אני מצליח להפיק דוח אבל עכשיו הוא מציג/שותל ערך 0 (גם אם יש ערך גדול מ-0 בתעודה) ואני רוצה שיציג (לא ישנה את הנתון האמיתי בתעודה) כל מה שגדול מ-0. ראה מסמך מצורף.
אודה לעזרה
תודה מראש
אמיר [file name=doc6.docx size=87538]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/doc6.docx[/file]- אוקטובר 18, 2018 בשעה 1:55 pm
- אוקטובר 18, 2018 בשעה 2:09 pm
נועם שלום!צרפתי אקסל של העמודות שהגדרתי בדוח. העמודה מחיר אחרי הנחה היא עמודה שהוספתי עם הביטוי במסך נכד עמודות הדוח – הרחבה:
(DOCUMENTS.TOTPRICE – DOCUMENTS.VAT) >0) – זה הביטוי שרשמתי, ועכשיו שיניתי למה שאתה המלצת.
אני רוצה שהדוח יציג לי רק תעודות (במקרה זה תעודות משלוח או קריאות שרות) שהן מסומנות לחיוב, לא חיובו אבל הסכום שלהם לפני מעמ ואחרי הנחה גדול מ- 0.דרך אגב, אני לומד עכשיו קורס תכנות, וזה חלק מהתרגולים שאני מנסה על דוחות אמיתיים שאני מנסה ליצור במסגרת העבודה.
תודה
אמיר- אוקטובר 18, 2018 בשעה 2:10 pm
לצערי אני לא מצליח לצרף את הקובץ. לא ברור למה זה לא מאפשר לי.- אוקטובר 18, 2018 בשעה 2:26 pm
- אוקטובר 18, 2018 בשעה 3:17 pm
הצלחתי, תודה רבה!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.