› פורומים › שימוש במערכת › מסגרת פנימית וחיצונית בדוחות
- This topic has 13 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 8 חודשים by Lior.
- מרץ 5, 2009 בשעה 1:32 pm
רציתי שדו"ח מסויים יודפס עם מגרת כמו של טבלה. שיחקתי דרך "הגדרות HTML" של הדו"ח והצלחתי באמת לעשות מסגרת. הבעיה שהמסגרת יוצאת רק בדף הראשון, ובשאר הדפים יוצא ללא קווים. למישהו יש רעיון?
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
- Replies
-
- מרץ 6, 2009 בשעה 12:03 pm
דוגמא של הדו"ח המופק?- מרץ 6, 2009 בשעה 1:10 pm
לצערי למרבה ההפתעה אין לי מושג איך לשמור אותו בתצורה הנ"ל. יש הסברים איפשהו?- מרץ 6, 2009 בשעה 1:29 pm
אין שום בעיה. אנחנו שמחים לסייע.תציג את הדוח באקספלורר ותבחר ב File >Save As
בסוגי הקבצים תבחר mhtאת הקובץ ששמרת תצרף להודעה בפורום.
- מרץ 6, 2009 בשעה 1:50 pm
תודה על העזרה
צרפתי את הקובץ- מרץ 6, 2009 בשעה 1:52 pm
סליחה
עכשיו צרפתי [file name=____________________________________________________________.zip size=14075]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/____________________________________________________________.zip[/file]- מרץ 6, 2009 בשעה 2:08 pm
הי
אני לא מבין מדוע שינית את הגדרות המסגרת. אתה יכול להציג אותה גם ללא שינוי כלשהו
יש לך בצד שמאל למעלה ריבוע שבתוכו שני חיצים. אם תלחץ עליו, הדו"ח יפתח (ללא מצב גלילה פנימי). הדפסה שלו במצב זה מציגה את המסגרת שלו בשחור כמו שצריך.- מרץ 6, 2009 בשעה 2:35 pm
אני אנסה- מרץ 6, 2009 בשעה 2:45 pm
ניסיתי
הוא מדפיס ללא קווים- מרץ 6, 2009 בשעה 3:05 pm
מצאתי את הבעיה. זה בגלל שהגדרתי רווח יותר גדול בין התאים. ברגע שהורדתי את ההגדרה חזר להדפיס עם קווים. השאלה אם יש דרך אחרת להגדיל את הגובה של התאים?- מרץ 8, 2009 בשעה 12:20 am
במערכת מוגדר עיצוב ברירת מחדל לדוחות הכולל את צבעי הדו"ח, מסגרות, פונטים וכו'.
ברגע שמעדכנים את אחת ההגדרות, צריך להגדיר מחדש את כל ההגדרות האחרות.אני מציע שתחזיר את העיצוב של התאים (ריפוד – אם אינני טועה) ותשחק עם הגדרות המסגרת עד שתגיע לתוצאה הרצויה.
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.