› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › צביעת רשומות בדו"ח
- This topic has 20 תגובות, 7 משתתפים, and was last updated לפני 2 שנים, 10 חודשים by ליאורה בן-עזרא.
- פברואר 29, 2016 בשעה 11:54 am
שלום,הוספתי לדו"ח מלאי סטנדרטי של המערכת, עמודת תאריך תפוגה עבור חומרי גלם (עמודת SERIAL.EXPIRYDATE) ואני רוצה שהערך בעמודה זו יצבע באדום כאשר תאריך התפוגה קטן או שווה לתאריך הפקת הדו"ח.
אני זקוקה להסבר כיצד ניתן לעשות זאת. אני יודעת שעלי להוסיף את עמודת HTMLCOLORS.COLOR, אך אני לא יודעת איך ואיפה לכתוב את ההתניה.
אשמח לקבל הסבר מפורט.
תודה,
שפרה
- Replies
-
- דצמבר 28, 2021 בשעה 5:47 pm
היי, עשיתי זאת – ולמרות שעמודת הצבע היתה 0 ולא 1 – כלומר הערך לא היה שלילי – היא עדין נצבעהממש מוזר – מנסה להבין מה גרם לעמודה להצבע גם כן…
תודה , בכל מקרה
אשמח אם יהיו עוד רעיונות
- דצמבר 28, 2021 בשעה 8:07 pm
אם את רואה צבע בשורות לא נכונות, צמודות לשורות הנכונות (נראה לי שהיתה שורה מתחת לנכונה, אבל אולי להיפך) זה נשמע כמו הבאג שהזכרתי.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- דצמבר 29, 2021 בשעה 7:54 am
מה הכוונה היתה שורה מתחת /מעל – איך אפשר לבדוק זאת?תודה
- דצמבר 29, 2021 בשעה 8:45 am
אולי לא הבנתי נכון את הבעיה שלך.אני מדבר על מצב בו יש דו"ח טבלאי ורוצים לצבוע בעמודות מסוימות (קבועות) בשורות מסויומות (דינמית לפי נתונים).
נגיד רוצים לצבוע בשורה 4 בדו"ח וכל התנאים נכונים, ויודעים בוודאות שהביטוי מוציא את בצבע בשורות הנכונות בשאילתא של הדו"ח. אבל משום מה יש צבע בשורה 3 (דומני, אבל אולי היה שורה 5, כבר עבר מעל שנה) למרות שאין שום דבר שאמור לצבוע את השורה ההיא.
זה הבאג, אותו פתרו בגרסה 19 עבור עמודה יחידה/ראשונה שקובעת צבע.
זאת הבעיה שלך?
אם לא, אני, כמו נעם, תקוע בלי רמת פירוט יותר גבוהה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- דצמבר 29, 2021 בשעה 4:41 pm
הכוונה – שנצבעים גם הנתונים שעונים על התנאי ובנוסף נצבעים גם הערכים בחלק שורה מעל או 2 שורות מעל – ללא סיבה מוצדקתיש לנו גרסה 20.0
ההיתי שולחת צילום מסך – אך משום מה לא נותן לי להוסיף תמונה להודעה שלי – מקבלת הודעה שאיני מורשית – לא יודעת מה קובע או מיקובע??!
אפשר לשלוח לך למייל צילומי מסך , אולי יעזור להבין.
תודה על ניסיון העזרה..
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.